Και τη νέα χρονιά με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Άκης Δαρίδης!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 24χρονο Άκη Δαρίδη ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο οποίος αναμένεται και τη φετινή σεζόν να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα του Σάκη Μουστακίδη.

Θα είναι και τη νέα σεζόν ο βασικός λίμπερο της ομάδας (και μόνος για την ώρα, δεδομένης της αποχώρησης του Γρηγόρη Κοντοστάθη για τον Ηρακλή Χαλκίδας).

Ο Δαρίδης έτσι κι αλλιώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αλεξανδρούπολη στον χώρο των ασφαλειών, δεν θα μπορούσε εύκολα να φύγει από την πόλη ακόμα και αν ερχόντουσαν καλύτερες οικονομικά προτάσεις, οπότε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Εθνικό, έστω και με αναπροσαρμοσμένες στις συνθήκες της εποχής αποδοχές, ήταν μια win-win κατάσταση και για τις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θεολόγος Δαρίδης και Εθνικός Αλεξανδρούπολης συνεχίζουν μαζί για μια ακόμη αγωνιστική σεζόν. Ο λίμπερο του Εθνικού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Εθνικού δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του στην ομάδα και την εμπιστοσύνη στη νέα Διοίκηση.

Το νέο ΤΑΑ και το τεχνικό τιμ προεξέχοντος του Σάκη Μουστακίδη πιστεύουν και στηρίζουν πολλά στον Εβρίτη αθλητή και από κοινού αποφάσισαν να συνεχίσουν κοινή πορεία και να καταβάλλουν την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση των στόχων που τέθηκαν.»