Δημιουργείται Λέσχη Φίλων του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Στην δημιουργία Λέσχης Φίλων του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αποφάσισαν να προχωρήσουν φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου, η οποία προφανώς θα λειτουργεί παράλληλα με την Λέσχη Πετοσφαίρισης στην οποία μετέχουν άνθρωποι του αθλήματος στην πόλη.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για έναν άτυπο σύνδεσμο οπαδών (καθώς μέχρι σήμερα οι Blue Pistoleros δεν είχαν κάποια υπόσταση οργανωμένου συνδέσμου). Η πρόταση έγινε δεκτή με θέρμη και ενθουσιασμό από το ΤΑΑ Εθνικός, που δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό της και κοινοποίησε μάλιστα την ίδρυσή της, μέσα από ένα αναλυτικό δελτίο Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Τα τελευταία χρόνια για τον Εθνικό κυριαρχούσε το σύνθημα «μια πόλη, μια ομάδα». Η αλήθεια είναι ότι ανέκαθεν ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξανδρούπολης αποτελούσε τον 7ο παίκτη για τον ιστορικό σύλλογο του Έβρου και οι αντίπαλοί του ήξεραν ότι δεν θα περνούσαν εύκολα από την έδρα φρούριό του.

Η αλλαγή σελίδας που επιχειρεί το τμήμα του ΜΓΣ Εθνικός εδώ κι λίγους μήνες, φέρνει άνεμο αλλαγής και ανανέωσης σε πολλά επίπεδα. Μια ομάδα φίλων του βόλει του Εθνικού με καθημερινή μόνιμη θέση στις εξέδρες του Μιχάλης Παρασκευόπουλος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο εγχείρημα αποφάσισε να δημιουργήσει τη Λέσχη Φίλων Εθνικού Αλεξανδρούπολης VOLLEY BALL TEAM.

Η προσπάθεια αυτή γνωστοποιήθηκε στους διοικούντες του τμήματος κι έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό και θέρμη. Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης και το ΔΣ δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των μελών της Λέσχης και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κάνει περήφανο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης

 

Η ανακοίνωση της Λέσχης για τους σκοπούς και στόχους ίδρυσής της

Από φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης, που αγαπούν την ομάδα Βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ, δημιουργήθηκε η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ VOLLEY BALL TEAM, με σκοπό :

Την οικονομική βοήθεια των Αθλητών της ομάδας
Την ηθική βοήθεια της ομάδας, την οποία αποτελούν οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση.
Δημιουργία μιας όμορφης ΜΠΛΕ ΕΞΕΔΡΑΣ με μπλουζάκια και κασκόλ για όλα τα μέλη.
Οργάνωση εκδρομών για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.
Τρόπος Λειτουργίας της ΛΕΣΧΗΣ

Η εισφορά του κάθε μέλους ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ ανά μήνα. Στο τέλος κάθε μήνα, θα γίνεται ο απολογισμός των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν εκ των οποίων ποσοστό 80% (κατόπιν πάντα συνεννόησης με τον Πρόεδρο της ομάδας, θα δίνονται στους παίκτες. Το υπόλοιπο 20% των χρημάτων, θα παραμένει στη ΛΕΣΧΗ για την αγορά υλικών (π.χ. μπλουζάκια για τα μέλη) και την οργάνωση εκδρομών. (π.χ. ενοικίαση λεωφορείου).
Όλα τα παραπάνω θα γίνονται με κοινές αποφάσεις των μελών της ΛΕΣΧΗΣ.
Όλες οι προτάσεις είναι δεκτές.
Προς το παρόν, δεν τίθεται θέμα γραφείων ή Διοικητικού Συμβουλίου.
Τα μέλη της λέσχης, δεν απαιτούν καμία ειδική μεταχείριση σε θέματα εισιτηρίων ή οποιαδήποτε άλλα προνόμια από την Διοίκηση της ομάδας.
Όλα γίνονται για να κρατήσουμε ΨΗΛΑ το Βόλεϊ στην πόλη μας.

Όλα γίνονται για τον ΕΘΝΙΚΟ μας.
Αγαπάμε τον ΕΘΝΙΚΟ. Αγαπάμε την ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!

Για πληροφορίες & εγγραφές στη ΛΕΣΧΗ
ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ VOLLEY BALL επικοινωνήστε με τον κ. Κατσιμά Πέτρο (κιν. 6936 576073)