Πήγε για την έκπληξη με Μπαργκάν η Λάρισα αλλά… προτιμά εξωτερικό ο Ξανθιώτης!

Το κόλπο-γκρόσο με την απόκτηση του Ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Κενάν Μπαργκάν πήγε να κάνει η Λάρισα, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βέροιας να μην είναι αρνητικός αλλά να δείχνει πως την δεδομένη στιγμή αναζητά κάτι καλύτερο από το εξωτερικό.

Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην Ξάνθη για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό, που αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να είναι η Ελλάδα, με τον Μπαργκάν να μελετά μια πρόταση από την Τουρκία αλλά και μια πρόταση από χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, με τον 26χρονο χαφ να αναμένεται μέχρι τις 20 του μήνα να πάρει την οριστική του απόφαση.

Όσον αφορά την περίπτωση της ομάδας του Δημήτρη Κομεσίδη και του Μπαργκάν, όπως προκύπτει από πληροφορίες από την Θεσσαλική πόλη οι «βυσσινί» τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε συζητήσεις με τον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Βέροια. Ο Ράτκο Ντόστανιτς έχει πολύ καλή άποψη για τον 26χρονο με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τη σεζόν 2013-14 στην Ημαθία και γι’ αυτό είχε εισηγηθεί την απόκτησή του. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί τελικά. Ο παίκτης ζήτησε παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για να εξετάσει πρόταση που έχει από το εξωτερικό και στην ΑΕΛ πήραν την απόφαση να διακόψουν τις επαφές μαζί του, καθώς θεωρούσαν πως δεν μπορεί να χαθεί κι άλλος χρόνος.