Καλοκαιρινό “λουκέτο” στο γραφείο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Κομοτηνή

Για τελευταία ημέρα θα λειτουργήσει την Τρίτη (11/8) το γραφείο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ στην Κομοτηνή. Από την Τετάρτη και για ολόκληρο σχεδόν τον Αύγουστο θα παραμείνει κλειστό, αν και στο διάστημα αυτό η Ένωση θα έχει την τιμητική της με την φιλοξενία της Εθνικής Ανδρών.

Ο λόγος είναι απλός, συγκεκριμένος και απόλυτα ανθρώπινος. Ήρθε το καλοκαίρι και όφειλε κάποια στιγμή να πάρει την καλοκαιρινή της άδεια η μοναδική υπάλληλος του γραφείου. Μάλιστα, ουσιαστικά η άδεια αυτή έχει καθυστερήσει σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά φέτος ήταν και ειδική περίοδος με εκλογές μέσα στον Ιούλιο, ριζικές αλλαγές στα πρωταθλήματα αλλά και την προετοιμασία της έλευσης της Εθνικής.

Πλέον, ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί και η μοναδική υπάλληλος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και κατά συνέπεια όσοι παράγοντες ομάδων έχουν οποιοδήποτε ζήτημα να τακτοποιήσουν, έχουν προθεσμία να το πράξουν το αργότερο τις επόμενες λίγες ώρες. Σε διαφορετική περίπτωση, από Σεπτέμβριο.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχει ως εξής: “Από 12/08/2015 μέχρι και 28/08/2015 το γραφείο της Ένωσης θα παραμείνει κλειστό, λόγω άδειας της υπαλλήλου κ. Στ.Καραηλιάδου”.