Το “Ευχαριστώ” των Σκοπευτών του Εθνικού στη ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ

Το σκοπευτικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης μετά από αρκετό διάστημα λειτουργίας του απέκτησε, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, ένα σύγχρονο σκοπευτήριο με την αμέριστη βοήθεια της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.

Ειδικότερα ο Εβρίτικος σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τις Ένοπλες Δυνάμεις για την πολύτιμη συνεισφορά τους ως προς τις εγκαταστάσεις σκοποβολής.

Πιο αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Σκοπευτικού Τμήματος  καθώς και τα μέλη του αισθάνονται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά την ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ και την Διοίκησή της  για την  προσφορά και την αμέριστη συμπαράστασή της, καθώς και όλων όσων εργάσθηκαν υπερβάλοντας εαυτόν βοηθώντας μας να αποκτήσουμε ένα σκοπευτήριο,  αναβαθμίζοντας έτσι τις προπονητικές και αγωνιστικές δράσεις του τμήματός μας.

Ενέργειες σαν κι αυτή φανερώνουν τη μεγάλη ευαισθησία των Ενόπλων Δυνάμεων προς την τοπική κοινωνία και τον αθλητισμό βοηθώντας  σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες το έργο του Σκοπευτικού Τμήματος, έτσι ώστε να μπορέσει να διαμορφώσει τους αυριανούς πρωταθλητές στα αγωνίσματα της σκοποβολής  μέσα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αποκτώντας όλα εκείνα τα εφόδια που πρέπει να έχουμε ώστε να μπορέσουμε να εξελιχθούμε ως αθλητές.

Η προσφορά σας υπήρξε σημαντική γεγονός που μας δημιουργεί ανάλογα αισθήματα.
Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Με τιμή

Η Διοίκηση και τα Μέλη

του Σκοπευτικού Τμήματος”

 

xiimkmp_skopeftirio_ethnikos