Photos: Η Θρακιώτισσα που τρύπωσε μέσα στις 10 πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου σύμφωνα με το ανδρικό περιοδικό FHM

Η ενασχόληση με τον αθλητισμό συνεπάγεται κατά κανόνα όμορφα σώματα, και, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στην περίπτωση των αθλητριών, τα αποτελέσματα πολύ συχνά… εντυπωσιάζουν το ανδρικό κοινό, που, πέρα από τις επιδόσεις στα σπορ, θαυμάζει και τα φυσικά χαρίσματά τους.

Λίστες με όμορφες αθλήτριες έχουν υπάρξει κατά καιρούς πολλές- ωστόσο, η περίπτωση της δεκάδας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του γνωστού ανδρικού περιοδικού FHM (αντίπαλον δέος στο εξωτερικό του Maxim και του Playboy) παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην ινδική διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού υπάρχει και μια ελληνική συμμετοχή με άμεση σχέση με την Θράκη μας. Ο λόγος για την τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου, ουσιαστικά την διάδοχο της Πηγής Δεβετζή στα ελληνικά σκάμματα και σύζυγο του θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη.

Το περιοδικό παρομοιάζει την Παπαχρήστου με Αφροδίτη, θυμίζει ότι κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κάτω των 23 ετών, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2011 στο Νταεγού αλλά και προκάλεσε αντιδράσεις με το περίφημο τουιτ της πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καθώς κρίθηκε ρατσιστικό και προκάλεσε τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση.

 />Στην λίστα το FHM εμφανίζει την Βούλα Παπαχρήστου στο Νο2, πίσω από την ρωσίδα τενίστρια Άννα Κουρνόκοβα που όχι άδικα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από την φωτογραφία δεξιά, αποτελεί φαντασίωση πολλών ανδρών σε ολόκληρο τον κόσμο.</p>
<p>Όπως επισημαίνει το περιοδικό, η Κουρνίκοβα κατάφερε να φτάσει στο Νο1 του διπλού και το Νο8 του απλού, αλλά ουσιαστικά έγινε περισσότερο γνωστή για την εμφάνισή της και την παρουσία της στην πασαρέλα και όποιος δεν την ξέρει, μάλλον θα πρέπει να μένει με… τους ανθρώπους των σπηλαίων, κάτω από κάποιον βράχο.</p>
<p><img decoding=Στην λίστα περιλαμβάνονται ακόμα άλλες οκτώ αθλήτριες, οι περισσότερες άγνωστες στο ελληνικό κοινό, όπως άγνωστη ίσως είναι και η Παπαχρήστου στο διεθνές, αλλά με πλούσια προσόντα, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες.

Πρόκειται κατά σειρά για την αμερικανίδα αθλήτρια του χόκεϊ Χίλαρι Νάιτ, την αυστραλή αθλήτρια του γκολφ Άννα Ρόσον, την αμερικανίδα αθλήτρια πολεμικών τεχνών και πλέον ηθοποιό Τζίνα Καράνο, τη νορβηγίδα αθλήτρια του σνόουμπορντ Σίλιε Νόρνταλ, την αμερικανίδα σέρφερ Μάλια Τζόουνς, τη ρωσίδα αθλήτρια του… κέλινγκ Αλεξάνδρα Σαΐτοβα, την αρκετά αισθησιακή ιταλίδα αθλήτρια του μπιτς βόλεϊ Mάρτα Μενεγκάτι και την κροάτισσα μπασκετμπολίστρια Αντόνια Μισούρα.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η Βούλα Παπαχρήστου εκτός από μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδος στην λίστα, είναι και η μοναδική εκπρόσωπος του βασιλιά των αθλημάτων, του στίβου.

Απολαύστε φωτογραφίες των 10 πιο σέξι αθλητριών του κόσμου και τα σχόλια που τις συνοδεύουν στο πρωτότυπο δημοσίευμα του FHM (στα αγγλικά), με ένα κλικ ΕΔΩ.

sw 2 anna rawson sw 3 Gina Carano sw 6 alexandra Saitova  width= sw 8 Antonia Misura 1