Εντυπωσιακοί οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, πέτυχαν 11τέρματα σε δύο ματς με βασικούς τους Ξενιτίδη, Γιανναράκη!

Στο Πήλιο οπου πραγματοποιεί την προετοιμασία της βρίσκεται η Κ17 του Ολυμπιακού, οι περσινοί πρωταθλητές Ελλάδας του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς με τους δύο Θρακιώτες ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών να φαίνεται από τα πρώτα κιόλας φιλικά των «ερυθρολεύκων» να λογίζονται ως βασικοί.

Και αν για τον Ξανθιώτη Γιώργο Ξενιτίδη είναι η φυσιολογική συνέχεια στις εντυπωσιακές σαιζόν που πραγματοποιεί στον Πειραιά με την κατάκτηση πρωταθλημάτων τόσο στα Κ15 όσο και πέρσι στην πρώτη του σαιζόν στους Έφηβους του Πειραϊκού συλλόγου. Φέτος στα Κ17 του Ολυμπιακού θα έχουμε διπλή εκπροσώπηση καθώς ανέβηκε στο τμήμα και ο Κομοτηναίος αμυντικός Θανάσης Γιανναράκης.

ΟΙ δύο Θρακιώτες ξεκίνησαν στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στις εντυπωσιακές φιλικές νίκες την Παρασκευή με 4-0 επι του Απόλλων Λάρισας και σήμερα 7-0 τον Μαγνησσιακό. Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό των Πειραιωτών στο Πήλιο, καθώς από την Δευτέρα θα επιστρέψουν στην βάση τους το Ρέντη για την συνέχεια της προετοιμασίας τους.