Photos: Τα κλικ του φιλικού αγώνα της Ξάνθης με τον Ηρακλή και η κριτική της νέας λευκής ισοπαλίας για τους Θρακιώτες

Δεν έμελλε να ξεφύγει από τον κανόνα που θέλει στην φετινή προετοιμασία την Ξάνθη να φέρνει λευκή ισοπαλία απέναντι σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει, η αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Αυτό ήταν το πρώτο εντός έδρας φιλικό για την Skoda στην έδρα της το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά για ακόμα μια φορά ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ όπως και τα ματς με Πλατανιά, Πανσερραϊκό και Βέροια.

Οι δύο ομάδες που οδεύουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές ενόψει της έναρξης της φετινής Super League με τους προπονητές να βλέπουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που επέλεξαν.

Στην πιο σημαντική στιγμή του αγώνα η Skoda Ξάνθη είχε δοκάρι στο 60ό λεπτό με την κεφαλιά του Σολτάνι μετά από φάουλ του Λουσέρο ενώ ο Ηρακλής 10 λεπτά νωρίτερα είχε απειλήσει με το σουτ του Περόνε που κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Μπέρτου.

Στο 75’ το φάουλ του Γουάλας πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Περνίς ενώ στο 86’ ο Μπαξεβανίδης μπήκε στην περιοχή κι έκανε τη σέντρα – σουτ αλλά δεν πρόλαβε ο Καπετάνος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν λιγότεροι από 300 φίλαθλοι,  μεταξύ των οποίων και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος με τον γιο του Ριχάρδο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Εμπλιούκ Ιλιάζ της ΕΠΣ Ξάνθης. Επόμενο φιλικό για την Skoda Ξάνθη την Παρασκευή 14 Αυγούστου (18:45) με αντίπαλο τον Πανθρακικό στα Πηγάδια.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης (49’ Τσέναμο), Μπέρτος (62’ Μπαξεβανίδης), Ζαραδούκας (62’ Γουάλας), Φλίσκας (62’ Λισγάρας), Καρυπίδης (46’ Φάρκας), Παπαστεριανός (55’ Έλτον), Ορφανίδης Π. (62’ Ερέα), Σολτάνι (84’ Πασχαλάκης), Λουσέρο (82’ Φασίδης), Ντιμιτρόφ (55’ Τόμιτς), Ράνος (62’ Καπετάνος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (70’ Περνίς), Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης (46’ Στάμου), Μπαρτολίνι, Καρλίτος (70’ Σαραμαντάς), Λαζάρ (46’ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου, Χαντί (46’ Τσιλιανίδης), Κυριακίδης (70’ Πασάς), Ρομάνο (70’ Λουκίνας), Βέλλιος (46’ Περόνε).

 

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΕΝΩ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ