Όσα έγιναν στην κλήρωση της Α2 Ανδρών και Γυναικών: Η παρουσία του ThrakiSportS και η απουσία των ΓΕΑ, ΑΕ Κομοτηνής και Νίκης Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α2 Κατηγορίας Ανδρών, όπου συμμετέχει η Γυμναστική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης και η Αθλητική Ενωση Κομοτηνής και αυτή της Α2 Γυναικών, όπου συμμετέχει και η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Στην κλήρωση που ξεκίνησε χωρίς καθυστέρηση στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα “Ηλίας Ζυγούρης” του Αλεξάνδρειου στη Θεσσαλονίκη, παρέστησαν λίγοι παράγοντες ομάδων, κυρίως από σωματεία της Θεσσαλονίκης, αφού οι άνθρωποι των θρακιώτικων ομάδων δεν ταξίδεψαν να παραβρεθούν. Εκεί βρέθηκε ουσιαστικά μόνο το ThrakiSportS από δημοσιογραφικά μέσα, γεγονός που εξέπληξε τους πάντες, αφού στις κληρώσεις δε συνηθίζει να παραβρίσκεται κανένα μέσο.

Η διαδικασία δεν κράτησε πολύ αφού όλα ήταν οργανωμένα στην εντέλεια, σε αντίθεση με άλλα σπορ, και αφού σε δέκα λεπτά έγινε η κλήρωση των αριθμών για κάθε ομάδα, το πρόγραμμα ήταν στα χέρια των εκεί παραγόντων και φυσικά του ThrakiSportS και δημοσιεύτηκε αμέσως, με αποτέλεσμα ακόμα και οι παράγοντες των ομάδων μας να ενημερωθούν με αυτόν τον τρόπο για τα προγράμματά τους.

Θυμηθείτε το πλήρες πρόγραμμα για ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα Α2 Ανδρών για τη σεζόν 2015-2016 με ένα κλικ ΕΔΩ 

Θυμηθείτε το πλήρες πρόγραμμα της Νίκης Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών της σεζόν 2015-2016 με ένα κλικ ΕΔΩ