Μετακομίζει οριστικά στην Χαλκίδα ο Γρηγόρης Κοντοστάθης αλλά ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια στον Εθνικό

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες και τελικά μετακομίζει άμεσα στον Ηρακλή Χαλκίδας, μια ομάδα με στόχους πρωταγωνιστικούς για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, ο Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Ο νεαρός αλεξανδρουπολίτης λίμπερο, που αποτελούσε έναν από τους πέντε όλους κι όλους παίκτες που έχουν συμβόλαιο με τον Εθνικό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παραχωρήθηκε από τη διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός με υποσχετική για ένα χρόνο, ακολουθώντας την επιθυμία του παίκτη να βρεθεί σε έναν σύλλογο όπου θα αγωνίζεται ως βασικός και θα έχει έτσι περιθώρια επιπλέον εξέλιξης.

Πριν ωστόσο δοθεί το δελτίο του στην Χαλκίδα, ο «Κοντο» πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης και υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη του για τον σύλλογο που τον ανέδειξε. Ο Κοντοστάθης είναι «γέννημα θρέμμα» του Εθνικού και αυτό δεν το ξεχνά, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση, υπολογίζει σε αυτόν για τα επόμενα χρόνια.

Με ανακοίνωσή του, ο Εθνικός εύχεται στον παίκτη του καλή επιτυχία και τον περιμένει ακόμα πιο δυνατό την επόμενη χρονιά, πάλι στα «γαλανά». Παράλληλα ενημερώνει ότι προχωρά με ταχύτατος ρυθμούς ο σχεδιασμός και έχει μπει στην τελική ευθεία η συγκρότηση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα βόλεϊ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το ΤΑΑ Εθνικός, όλα δείχνουν ότι στις 24 Αυγούστου ημέρα πρώτης προπόνησης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, θα έχει ολοκληρωθεί σχεδόν στο σύνολό του το ρόστερ. Μετά την μεσοβδόμαδη συνάντησή τους με την διοίκηση, ο Σάκης Μουστακίδης και οι συνεργάτες του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των ανοιχτών θεμάτων της ομάδας , αφού βλέπουν ότι οι εκκρεμότητες κλείνουν.

Έτσι, ευελπιστούν ότι από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας θα είναι σε θέση να κάνουν τη δουλειά τους όπως τη σχεδιάζουν και απλά θα απομένουν «πινελιές», για να είναι έτοιμη η ομάδα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, πολύ σύντομα θα αρχίσει ο χορός των επίσημων ανακοινώσεων από την πλευρά της διοίκησης και ενόψει της αντίστροφης μέτρησης της έναρξης της προετοιμασίας.

Άλλωστε είχε γίνει γνωστό ότι ο βασικός κορμός των ανανεώσεων σε πρώτη φάση, θα έχει ολοκληρωθεί στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Αυτό εκπνέει την Δευτέρα, οπότε και πρέπει να αναμένουμε ένα πρώτο μπαράζ ανακοινώσεων…