LIVE στο πιάτο σας τα φιλικά της Ξάνθης με Ηρακλή από τα Πηγάδια και του Πανθρακικού με τον ΑΟΚ στην Καβάλα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους φιλικούς αγώνες Skoda Ξάνθη – Ηρακλής Θεσσαλονίκης και ΑΟΚ – Πανθρακικός που διεξάγονται στα Πηγάδια και την Καβάλα αντίστοιχα.

Καλησπέρα. Δυνατά φιλικά παιχνίδια δίνουν οι δυο ομάδες της Θράκης που συμμετέχουν στην Super League, ακριβώς δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και από αυτήν την ανάρτηση θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη των αναμετρήσεων.

Ωρα 18:30  Και οι δύο αναμετρήσεις έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις επτά το απόγευμα.

Ωρα 18:35 Αυτή θα είναι η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, που προέρχεται από την φιλική ισοπαλία 0-0 με την Βέροια την περασμένη Τετάρτη. Εχει δώσει πέντε φιλικά παιχνίδια και στα τρία με ελληνικές ομάδες, ένα στο Πράβετς με Πλατανιά, ένα την περασμένη εβδομάδα με Πανσερραϊκό στις Σέρρες και αυτό με Βέροια έχουν λήξει ισόπαλα 0-0.

Ωρα 18:40 Ο Ηρακλής έρχεται στα Πηγάδια έχοντας χάσει στο προηγούμενο φιλικό του παιχνίδι, την περασμένη Τετάρτη, από τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής παίζει για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες με την αρκετά φιλόδοξη τη νέα περίοδο ομάδα της Καβάλας, που θα είναι αντίπαλος των Εβρου Σουφλίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική.

Ωρα 18:46  Πάμε να δούμε ενδεκάδες από τα Πηγάδια. Για την Skoda Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει τους Γκαράβελη, Μπέρτο, Σολτάνι, Λουσέρο, Παπαστεριανό, Φλίσκα, Ορφανίδη, Ζαραδούκα, Καρυπίδη, Ντιμιτρόφ και Ράνο. Για τον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκινά με τους Χουάντερσον, Μπουκουβάλα, Ζιαμπάρη, Μπαρτολίνι, Καρλίτο, Λαζάρ, Ιντζόγλου, Χαντί, Κυριακίδη, Ρομάνο και Βέλλιο.

Ωρα 18:51  Πάμε να δούμε τις συνθέσεις και από την Καβάλα. Οι έντεκα που επέλεξε ο Ρόκα είναι οι Πασχαλάκης, Ζβδράβος – Ριζος, Μελίσσης, Σερφά, Παπαχρήστος, Σέτι, Ηλιάδης, Ψάλτης, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης. Για την Καβάλα ξεκινούν οι Αθανασίου, Σραματόπουλος, Μεγαρίτης, Μπάτζιος, Δέντσας, Λιόλιος, Παππάς, Παπαδόπουλος Γρ, Μπρατισάνι, Δουμάνης και Καζάκης

Ωρα 18:55  Αξίζει να σημειωθεί ότι στα Πηγάδια βρίσκεται και ο ιδιοκτήτης της Skoda Χρήστος Πανόπουλος αλλά και ο γιος του Ριχάρδος. Δεν υπάρχει πάντως πολύς κόσμος, ενώ υπάρχουν και λιγοστοί φίλαθλοι του Ηρακλή. Η προσέλευση συνεχίζεται πάντως.

Ωρα 19:00  Εναρξη του αγώνα στην Καβάλα με διαιτητή Ψομόπουλο με βοηθούς τους Δερμέζη και Λάζαρη, όλου του Συνδέσμου Καβάλας.

Ωρα 19:01  Εναρξη του αγώνα και στα Πηγάδια. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βαγγέλης Κιοτζένης με βοηθούς τους Ελμπιούκ και Χασάν, όλοι της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωρα 19:10  Στην Ξάνθη δεν υπάρχει κάποια σημαντική φάση στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχουμε κυρίως παιχνίδι κέντρου.

Ωρα 19:14  Στην Καβάλα, πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό, σε σουτ του Μαρκόπουλου στο 13′ από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Αθανασίου.

Ωρα 19:18  Γκολ για τον Πανθρακικό. Λάθος του Μπάτζιου στο 17′, το εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Νικόλτσης που με ατομική προσπάθεια μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το Καβάλα – Πανθρακικός 0-1.

Ωρα 19:22  Στην Ξάνθη συμπληρώνεται σιγά σιγά το πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μπροστά στις δύο εστίες.

Ωρα 19:27  Στο Skoda Xanthi Arena, όπου είναι ζήτημα να ξεπερνούν τους 200-250 οι φίλαθλοι, έχουμε διακοπή στον αγώνα για να πιουν νερό οι παίκτες καθώς είναι πολλή η ζέστη.

Ωρα 19:30 Στην Καβάλα, νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με μακρινό σουτ του σκόρερ Νικόλτση, απέκρουσε ο Αθανασίου και διατήρησε το 0-1

Ωρα 19:34 Παραμένει το 0-0 στα Πηγάδια, με την Ξάνθη να είναι πιο επιθετική αλλά χωρις να δημιουργεί κινδύνους στην αντίπαλη εστία

Ωρα 19:42  Γκολ στην Καβάλα για τους γηπεδούχους, μετά από συνεργασία δύο Θρακιωτών. Μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Καζάκη, ο Δουμάνης ισοφαρίζει για τον ΑΟΚ στο 41ο λεπτό. Καβάλα – Πανθρακικός 1-1.

Ωρα 19:45  Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μπαίνουμε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και στους δύο αγώνες που είναι αμφότεροι ισόπαλοι.

Ωρα 19:49  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Ξάνθη. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Skoda Ξάνθη – Ηρακλής 0-0

Ωρα 19:50  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Καβάλα. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους ΑΟΚ – Πανθρακικός 1-1.

Ωρα 20:06  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα Πηγάδια με μια αλλαγή για την Ξάνθη. Φάρκας αντι Καρυπιδη.

Ωρα 20:08  Ξεκίνησε το ματς και στην Καβάλα με τέσσερις με τους Παπαρούνα, Ποτουρίδη, Χασομέρη και Λαδάκη να μπαίνουν για την ομάδα του Ρόκα, που θα ετοιμάσει μαζικές αλλαγές στον δεύτερο ημίχρονο.

Ωρα 20:11 Μεγάλη φάση για τον Ηρακλή στην Ξάνθη. Ο Περόνε πιάνει το σουτ από κοντά, κοντράρει η μπάλα και παει κόρνερ, λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζέναμο που μπήκε επίσης στο ημίχρονο, στην θεση του Γκαραβελη

Ωρα 20:19  Φτάνοντας στο 60λεπτο στην Καβάλα εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και οι Μεχία και Χαβίτο.

Ωρα 20:20 Μεγάλη φάση για την Ξάνθη. Κεφαλιά ο Σολτάνι μετά από εκτέλεση φάουλ,  η μπαλα στο αριστερό δοκάρι του Χουαντετρσον με τον Σολτάνι να μην μπορεί στην επαναφορά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ωρα 20:25  Στην Καβάλα, δυο μαζεμένες ευκαιρίες για τον Πανθρακικό με τον Νικόλτση που έπιασε σουτ άουτ στο 64′ και κεφαλιά πάνω στον τερματοφύλακα της Καβάλας Κυφωνίδη, που έχει περάσει στο μεταξύ στον αγωνιστικό χώρο, στο 65′. Αλλαγή τερματοφύλακα και για τον Πανθρακικό, καθώς μπήκε ο Αθανασιάδης στην στην θέση του Πασχαλάκη.

Ωρα 20:31  Στην Ξάνθη, οι μέχρι στιγμής αλλαγές για τον Ηρακλή. Λουκίνας, Σαραμαντας, Πασας και ο τερματοφύλακας Πέρνις αντι των Χουαντερσον στο τερμα, Κυριακιδη, Ρομανο και Καρλιτο.

Ωρα 20:39  Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στην Καβάλα με δοκάρι. Κόρνερ Χαβίτο, κεφαλιά Μαρκόπουλου στο δεξί κάθετο δοκάρι. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Πανθρακικό στο δεύτερο μέρος να πάρει προβάδισμα, ακριβός στο 79ο λεπτό.

Ωρα 20:40  Ευκαιρία για την Ξάνθη, στο 75ο λεπτό με ένα καλό σουτ του Γουάλας που πέρασε άουτ.

Ωρα 20:43  Στην Καβάλα, ακυρώνεται ως οφσάιντ τέρμα που πέτυχε ο Μαρκόπουλος από παράλληλη σέντρα του Νικόλτση, ο οποίος είναι αρκετά δραστήριος. Η φάση αυτή στο 84ο λεπτό.

Ωρα 20:46  Αλλαγές για την Ξάνθη. Ο Φασίδης στη θέση του Λουσέρο και λίγο μετά ο Πασχαλάκης στην θέση του Σολτάνι. Μπαίνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο

Ωρα 20:47  Γκολ στην Καβάλα για τον ΑΟΚ. Στο 88ο λεπτό ο Μπλιος δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Καβάλα – Πανθρακικός 2-1.

Ωρα 20:48  Γκολ για τον Πανθρακικό. Άμεση απάντηση από την ομάδα της Κομοτηνής, μετά από παράλληλη πάσα του Χαβίτο και κοντινό πλασέ του κορυφαίο του Πανθρακικού Νικόλτση. Καβάλα – Πανθρακικός 2-2

Ωρα 20:51  Ευκαιρία για την Ξάνθη να κλέψει τη νίκη με τον Καπετάνο να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Μπαξεβανίδη.

Ωρα 20:52  Τέλος του αγώνα στην Καβάλα. Ισόπαλες μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι ο Πανθρακικός και ο γηπεδούχος ΑΟΚ. Τελικό αποτέλεσμα: Καβάλα – Πανθρακικός 2-2.

Ωρα 20:54  Τέλος του αγώνα στα Πηγάδια. Τέταρτο ματς της Ξάνθης με ελληνική ομάδα στην διάρκεια της προτετοιμασίας, τέταρτη ισοπαλία χωρίς τέρματα. Τελικό αποτέλεσμα: Skoda Ξάνθη – Ηρακλής 0-0.

Ευχαροστούμε που μας παρακολουθήσατε. Μείνετε συντονισμένοι στο ThrakiSportS, ακολουθούν πλήρη ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ και από τους δύο αγώνες των ομάδων της Θράκης