Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το τουρνουά της Εθνικής στην Θράκη! Τα σημεία προπώλησης σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Καβάλα…

Ξεκινά από την προσεχή Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων για το διεθνές τουρνουά μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ανδρών της Ρωσίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, της Τσεχίας και φυσικά της Ελλάδας, που θα φιλοξενηθεί στην Ξάνθη από 21 ως και 23 Αυγούστου.

Τα εισιτήρια θα τιμώνται 5€ ανά ημέρα, δηλαδή με ένα εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να δει και τους δύο αγώνες της ημέρας και με σύνολο 15 ευρώ όλο το τουρνουά. Υπενθυμίζεται ότι για το τουρνουά, το ThrakiSportS ως χορηγός επικοινωνίας της έλευσης της Εθνικής Ομάδας στην Θράκη δίνει δώρο πέντε διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν ισάριθμα άτομα παρέα με τον φίλο ή την φίλη τους την διοργάνωση, αλλά να γνωρίσουν και τους παίκτες της Εθνικής από κοντά.

Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να περιμένετε την κλήρωση του ThrakiSportS για να εξασφαλίσετε την θέση σας στο γήπεδο. Για την διευκόλυνση του κοινού, ξεκινά από την Δευτέρα η διάθεση των εισιτηρίων από πέντε σημεία πώλησης στην πόλη της Ξάνθης και άλλα δύο σε Καβάλα και Κομοτηνή. Αναλυτικά τα σημεία έχουν ως εξής:

 ΞΑΝΘΗ:
Στα καταστήματα ΠροΠο:
.- Lucky Center ,Κεντρική Πλατεία Ξάνθης
.- Λάκης Παπαδόπουλος, Καραολή 54
Επίσης στα Καφέ :
.- De Novo, Βασ.Σοφίας
.- Donys , Ελπίδος 23
.- Orange, 4ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας
ΚΟΜΟΤΗΝΗ:
Στο κατάστημα: Αγροεφόδια Παπουης, Δημοκρατίας 12
ΚΑΒΑΛΑ:
Στο Καφέ μπαρ ρεστοραν: Rive Gauche, Πλατεία Καραολή 42

Βέβαια, εισιτήρια θα πωλούνται και στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου Φίλιππος Αμοιρίδης και τις ημέρες των αγώνων, δύο ώρες πριν την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης του προγράμματος. Συγκεκριμένα, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά και τις τρεις ημέρες από ώρα 17:00. Θυμίζουμε ωστόσο ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε την παρουσία σας και στις τρεις ημέρες των αγώνων, μαζί με την παρέα σας, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του ThrakiSportS – κάνοντας κλικ ΕΔΩ.