Europa League: Κόντρα στην Φενερ των Φαν Πέρσι και Περέιρα ο Ατρόμητος των Εμπό και Μαρσελίνιο! Η κλήρωση για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ…

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ του Europa League με τους Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο να μαθαίνουν τους τελευταίους αντιπάλους τους, πριν την είσοδο στους ομίλους.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπρόντμπι από την Δανία, σε μια κλήρωση που δεν είναι ούτε εύκολη αλλά ούτε και δύσκολη, εφόσον επιδείξει σοβαρότητα.

Όσο για τον Ατρόμητο, θα έχει το πιο δύσκολο έργο, καθώς, όντας στους αδύναμους, κληρώθηκε με την Φενέρμπαχτσε του Ρόμπιν φαν Πέρσι μέχρι πρότιμος προπονητή του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 20 και 27 Αυγούστου, με όλες τις ελληνικές ομάδες να παίζουν τα πρώτα παιχνίδια στην Ελλάδα.

Συνολικά στην κληρωτίδα μπήκαν 44 ομάδες, οι 29 προήλθαν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa και οι υπόλοιπες είναι αυτές που αποκλείστηκαν από το Champions League.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια: 
Άλταχ – Μπελενένσες
Μιλσιάμι – Σεντ Ετιέν
Ζίλινα – Μπιλμπάο
Γιάμπλονετς – Άγιαξ
Στεάουα – Ρόζεμποργκ
Γιουνγκ Μπόις – Καραμπάκ
Ζόρια Λούχατς – Λέγκια Βαρσοβίας
Μόλντε – Σταντάρ Λιέγης
ΠΑΟΚ – Μπρόντμπι
Βικτόρια Πλζεν – Βοϊβοντίνα
Παναθηναϊκός – Καμπάλα
Μπορντό-Καϊράτ Αλμάτι
Σαουθάμπτον-Μίντιλαντ
Λεχ Πόζναν-Βιντεότον
Άστρα-Άλκμααρ
Σλόβαν Λίμπερετς – Χάιντουκ
Κράσνονταρ – Ελσίνκι
Οντ Γκρένλαντ-Ντόρτμουντ
Ραμποτνίσκι-Ρούμπιν
Τουν-Σπάρτα Πράγας
Ντιναμό Μινσκ-Σάλτσμπουργκ
Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε