Συνεργασία με Έβρο Σουφλίου προανήγγειλε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου με αφορμή τη μεταγραφή Παναγιώτου

Την μεταγραφή του Κύπριου ποδοσφαιριστή από τον Έβρο Σουφλίου Ραφαήλ Παναγιώτου ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου, με την παρουσία αντιπροσωπείας της ομάδας της Ροδόπης στον Έβρο για να πάρουν το δέλτιο του ποδοσφαιριστή.

Στα περιθώρια της επίσκεψης αυτής στο Σουφλί οι δυο πλευρές έλυσαν κάποιες από τις διαφορές που τους χώριζαν τα τελευταία χρόνια από τις μονομαχίες τους στην Δ’ και μετέπειτα στη Γ’ Εθνική. Το κλίμα φαίνεται πως έχει αλλάξει και πιθανότατα θα ακολουθήσει συνεργασία ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Πληροφορίες λένε πως το δρομολόγιο Σουφλί – Κόσμιο θα ακολουθήσουν και άλλοι παίχτες με το όνομα του Αμετ  Ερκάν να έχει βγει στη δημοσιότητα, ενώ ίσως ακολουθήσει ακόμα ένας παίχτης. Η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου θέλοντας να ευχαριστήσει τον Εβρο Σουφλίου για την μεταγραφή Παναγιώτου εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Έβρου Σουφλίου για την βοήθεια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Παναγιώτου. Εύχεται καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ευελπιστεί σε παραπέρα συνεργασία των δυο ομάδων».