Σημαντική μεταγραφή από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης για την Ασπίδα Ξάνθης!

Την τρίτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ασπίδα Ξάνθης που μετά τους Κωνσταντίνο Τζίνεβη και Δημήτρη Πατσιαβά (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ) προχώρησε στην απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Ξενοπανάγου από τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Ο Χρήστος γεννήθηκε στην Πάτρα, στις  5 Φεβρουαρίου 1987 και στα 9 του χρόνια μετακόμισε στην Αλεξανδρούπολη. Ξεκίνησε να παίζει Χάντμπολ στον Αστέρα Αλεξανδρούπολης, μάλιστα το 2004 ανακηρύχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με την ομάδα παμπαίδων του Αστέρα. Επόμενη στάση του η Θεσσαλονίκη, όπου πήγε για να σπουδάσει διαιτολογία. Εκεί αγωνίστηκε στο Δία Πολίχνης για 2 χρόνια και στην συνέχεια μεταγράφηκε σε ομάδα της Α2, τον ΒΑΟ Θεσσαλονίκης.

Έπειτα επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη και την ομάδα των Κυκλώπων, με την οποία μάλιστα πέρσι αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας και φέτος δεύτερος στο Beach Handball, ενώ κατέλαβε και την δεύτερη θέση πίσω απο την Ασπίδα Ξάνθης στον 5ο όμιλο της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ξενοπανάγος που έχει τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της Ασπίδας, τη νέα χρονιά θα φορά την φανέλα της ομάδας του Θεόδωρου Βαφειάδη, σε μια θέση που η Ασπίδα πλέον αποκτά πολύ μεγάλη δυναμική κάτω από τα γκολπόστ μια και διαθέτει και έναν εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στην περιοχή μας τον Σταύρο Καϊκή, ενώ στην ίδια θέση διαθέτει και τον Κανέτη, άλλωστε στο Χάντμπολ με τις συνεχείς αλλαγές σε όλες τις θέσεις μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί θα πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο με τρείς παίκτες αν όχι ισάξιους ικανούς να παίξουν σε καλό επίπεδο.

Η ομάδα του Θεόδωρου Βαφειάδη με τον Ξενοπανάγο φτάνει τις 3 συνολικά μεταγραφές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας προσπαθεί για μια πολύ σημαντική μεταγραφή που δεδομένα θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο.