Άλλαξε έδρα και απέκτησε φιλανθρωπικό χαρακτήρα το φιλικό του Πανθρακικού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Μία ημέρα μετά την φιλική νίκη επί του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη και δύο πριν τη νέα αναμέτρηση με την Καβάλα, ο Πανθρακικός εξέδωσε ανακοίνωση για το μεθεπόμενο φιλικό του παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 το απόγευμα της προσεχούς Τρίτης (11 Αυγούστου και όχι Ιουλίου όπως κατά λάθος γράφει η ανακοίνωση).

Η αναμέτρηση ενώ από τους Κομοτηναίους είχε γνωστοποιηθεί ότι θα διεξαχθεί στο “Φώτης Κοσμάς”, τελικά σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του Πανθρακικού θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στο οποίο αυτήν την περίοδο γίνονται εργασίες για την εγκατάσταση των συστημάτων που είναι αναγκαία για την εφαρμογή της διαδικασίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου αλλά και του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι.

Η αναμέτρηση απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα είναι ο πρώτος και μοναδικός που θα δώσει o Πανθρακικός στο γήπεδό του, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι και στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κοινωνικής του δράσης, ο Πανθρακικός σε συνεργασία με το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS» ενημερώνει ότι στην είσοδο της Θύρας 1 του ΔΑΚ Κομοτηνής θα υπάρχει τοποθετημένος ειδικός κουμπαράς, όπου έναντι εισιτηρίου οι φίλαθλοί μας θα κληθούν να καταβάλλουν ένα συμβολικό ποσό (μίνιμουμ 2 ευρώ), για τη στήριξη της αποστολής και του φιλανθρωπικού σκοπού του εν λόγω Κέντρου.

Δεδομένου πως δε θα υπάρχει αντίτιμο εισιτηρίου, ο Πανθρακικός καλεί τους φιλάθλους του, κατέχοντες ή μη εισιτηρίων διαρκείας, να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά φέτος την ομάδα να αγωνίζεται εντός έδρας και να στηρίξουν την προσπάθεια του «Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής-Παιδικά Χωριά SOS».