Με κόσμο του Ηρακλή και εισιτήριο το Σαββατιάτικο φιλικό της Ξάνθης!

Με την παρουσία φίλων του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου το πρώτο φιλικό της Ξάνθης στα Πηγάδια, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα υπάρχει γενική είσοδος τα 8ευρώ τόσο για τους Ξανθιώτες όσο και τους Θεσσαλονικείς φίλους του ποδοσφαίρου που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ξάνθη αναμένεται να ανοίξει μία θύρα, πιθανότατα την Β’, μια και λόγω ώρας η συγκεκριμένη θύρα είναι η ιδανική για να είναι κόντρα ο ήλιος, αλλά αυτό είναι κάτι που θα κοινοποιηθεί από την ΠΑΕ. Ενώ όσον αφορά την ομάδα του Ηρακλή, θα ανοιχτεί το πέταλο για τις ανάγκες των φιλάθλων της που θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Μάλιστα η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι εξασφάλισε τη ΘΥΡΑ Δ (πέταλο) του γηπέδου των Πηγαδίων, για τη φιλική αναμέτρηση με την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 8 ευρώ και η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 8/8/15, στις 19:00».

Ας ελπίσουμε τούτη την φορά να μην έχουμε τα περσινά, μια και ας μην ξεχνάμε πως τελευταία αναμέτρηση των δύο ήταν στην ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου στα Πηγάδια, οπού είχαν σημειωθεί επεισόδια μετά από προσπάθεια για ντου φίλων των «κυανόλευκων» που ταξίδεψαν στην Θράκη χωρίς εισιτήριο. Άλλωστε το συγκεκριμένο φιλικό είναι ένα δυνατό τέστ τόσο για τους Ξανθιώτες όσο και για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.