ΕΠΣ Ξάνθης: Μεταγραφική έκπληξη με Προδρομίτη για τον Ηρακλή Ζυγού

Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ηρακλής Ζυγού που μετά τους Νίκο Πανταζίδη και Ιορδάνη Κιολεΐδη (θυμμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ) προχώρησε σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή αποκτώντας τον Κώστα Προδρομίτη από τον Κεραυνό Πέρνης, με τον 25χρονό αμυντικό να αγωνίζεται για δεύτερη φορά σε σύλλογο της Ξάνθης.

Ο Αγρινιώτης γυμναστής στο επάγγελμα Κώστα Προδρομίτης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του χωριού του Α.Μ.Σ. Κατούνας, με την οποία αγωνίστηκε από τα 14 μέχρι και τα 17 του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, για να ακολουθήσει η μεταγραφή στον Ακαρνανικό και το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Το 2008 περνάει στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ανηφορίζει για την Θράκη και την Ελπίδα Σαπών,  με την οποία αγωνιστηκε στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας δύο γεμάτες σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2010 θα μεταγραφεί για πρώτη φορά σε Ξανθιώτικο σύλλογο και τον Εχίνο Σπόρ που αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Εκεί ο 25χρονος από αμυντικός μέσος που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια θα βοηθήσει την ομάδα του και ως στόπερ, πηγαίνοντας τα εξαιρετικά. Μετά από έναν χρόνο στον Εχίνο επιστρέφει στις Σάπες και την Δ’ Εθνική, ενώ ακολουθεί στην συνέχεια η μεταγραφή του τον Ιανουάριο του 2012 στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τον οποίο μάλιστα θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά από 1,5 χρόνο στον Ίασμο, το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για τον Κεραυνό Πέρνης και την ΕΠΣ Καβάλας, ενώ φέτος και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ως γυμναστής των Κ17 της Skoda Ξάνθη, όπου εργάζεται από πέρσι, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Ξάνθης και συγκεκριμένα τον Ηρακλή Ζυγού.

Όπως σας αναφέραμε αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή για τους περσινούς Κυπελλούχους που αναμένεται το προσεχές διάστημα να προχωρήσουν στην ανακοίνωση της απόκτησης ακόμη τριών παικτών.