Επέστρεψε από την Βουλγαρία ο ΟΕΓΑ

Επέστρεψε η αποστολή του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.) από τη πόλη της Σόφιας τελειώνοντας μια δύσκολη αλλά γεμάτη με διακρίσεις αγωνιστική περίοδο.

Το ταξίδι στην Βουλγαρία, έγινε λόγω των άριστων σχέσεων και της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Ο.Ε.Γ.Α. με τις γείτονες χώρες. Οι διακρίσεις και οι δράσεις του ομίλου, πιστοποιούν τα τελευταία χρόνια ότι γίνεται μία συστηματική και μεθοδική δουλειά από την Διοίκηση και τους Προπονητές.

 width=Τα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή ανήκουν στα αγωνιστικά τμήματα που οι ασκήσεις τους, γίνονται πιο σύνθετες και πιο δύσκολες. Στο κέντρο υψηλών επιδόσεων “Ρακόβσκι”, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τεχνικές και να διευκολυνθούν με τα μέσα δουλειάς, έτσι ώστε η πορεία της αγωνιστικής σεζόν να είναι πιο λειτουργική και αποτελεσματική.

Το κέρδος ήταν διπλό διότι μυήθηκαν σε νοοτροπίες πρωταθλητισμού από μία σχολή που παραδοσιακά το επίπεδό της είναι υψηλό. Στόχος του συλλόγου είναι να προάγει την ποιοτική γυμναστική και να γίνεται ανταγωνιστικός σε όλους τους τομείς. Η φιλοσοφία του είναι η σταδιακή εξέλιξη των παιδιών, σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

 width=Οι προπονητές του Ο.Ε.Γ.Α. είναι πτυχιούχοι, γνωρίζουν πολύ καλά τον χώρο, σέβονται τα παιδιά και τους εκπαιδεύουν με βάση την γνώση, το ήθος και την αγάπη γι αυτό που κάνουν. Στις 24/8/2015 θα αρχίσουν τα αγωνιστικά τμήματα και στις 7/9/2015 τα τμήματα της μάζας. Οι ώρες παραχώρησης για τον σύλλογο, στον χώρο προπόνησης είναι από τις 16:30 ως 22:00. Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από τις 18:00 ως 21:00 στο γραφείο του συλλόγου στο ΤΟΛ.