Απογευματινή προπόνηση με γενέθλια και … λύση συμβολαίου με Νάκα για την Ξάνθη!

Συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της Ξάνθης μια μέρα μετά το φιλικό με την Βέροια και εν όψει της Σαββατιάτικης με τον Ηρακλή στα Πηγάδια. Παράλληλα η ομάδα της Θράκης γνωστοποιήσε με ανακοίνωση της την λύση συνεργασίας με τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή Στέλιο Νάκα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τρίτο διαδοχικό 0-0 στη Βέροια και την επιστροφή από το ταξίδι, επέστρεψε στα γήπεδα του προπονητηρίου της συνεχίζοντας την προετοιμασία. Σε κομμάτια των ασκήσεων συμμετείχε και ο Οβίντιου Ερέα που ανεβάζει ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ επανήλθε πλήρως και ο Καρίμ Σολτάνι που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Ξεχωριστή μέρα για τον Σάκη Γκαραβέλη που είχε τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ευχές συμπαικτών και τεχνικής ηγεσίας.

Ενώ αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του ο Στέλιος Νάκα, το συμβόλαιο του οποίου λύθηκε με τον Ξανθιώτικο σύλλογο. Ο Νάκα που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός σε Ηρακλή Ψαχνών και Άρη είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει το νέο ποδοσφαιρικό του προορισμό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Νάκα και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.»