Σε διεθνές τουρνουά μπιτς βόλεϊ στην Γιάλοβα μετείχε η Ακαδημία Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δήμου της Γιάλοβα για συμμετοχή ομάδας γυναικών σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ, εκπροσωπήθηκε από τις παίκτριες Κωνσταντίνα Γιαννακοπούλου και Αλεξάνδρα Κοτσάκη στην κατηγορία Κ17.

Τις παίκτριες συνόδευσε η προπονήτρια και συνεργάτης του Α.Σ. Ακαδημία Κομοτηνής Αγγελική Λαμπροπούλου. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στις 26-30 Ιουλίου στη Γιάλοβα με τη συμμετοχή ομάδων από τη Γερμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα και Τουρκία.

H ομάδα της Κομοτηνής κατέκτησε την τέταρτη θέση σε σύνολο εννέα ομάδων, ενώ στην αποστολή απονεμήθηκε το μετάλλιο του “ευ αγωνίζεσθαι” από το δήμαρχο της τουρκικής πόλης.

Ο Δήμος της Γιάλοβα φιλοξένησε την ελληνική αποστολή για πέντε μέρες παρέχοντας διαμονή, διατροφή καθώς και ξενάγηση στις πόλεις της Γιάλοβα αλλά και της Κωνσταντινούπολης.

Οι παίκτριες και η συνοδός τους με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν τον Δήμο της Γιάλοβα για την υπέροχη φιλοξενία καθώς και τον Δήμο Κομοτηνής για την ευκαιρία που τους παρείχε να τον εκπροσωπήσουν εκτός συνόρων.