Συνεχίζει την ενίσχυση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που παίρνει και Καρασερίδη!

Την έκτη του μεταγραφή ολοκλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην αμυντικό του Άρη Αβάτου Βαγγέλη Καρασερίδη.

Ο Ξανθιώτης αμυντικός μετά την παρουσία του σε ομάδες όπως ο Ορφέας Ξάνθης, η Θύελλα Ραφήνας και τα τελευταία χρόνια ο δίς πρωταθλητής της ΕΠΣ Ξάνθης Άρης Αβάτου συμφώνησε και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και την Γ’ Εθνική. Ο Καρασερίδης πέρασε τις προηγούμενες μέρες από το μικροσκόπιο του προπονητή του Εθνικού Βουρδόγλου, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με την ομάδα του Εθνικού να τον κάνει δικό της.

Ο Βαγγέλης Καρασερίδης γιός του παλαίμαχου της Ξάνθης και σήμερα προπονητή σε ομάδες της ΕΠΣ Ξάνθης Σάκη, αγωνίζεται με άνεση σε όλες τις θέσεις της άμυνας αλλά και ως αμυντικό χαφ, με τις δύο τελευταίες του σαιζόν στον Άρη Αβάτου να κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης μπορεί να μην εντυπωσιάζει μεταγραφικά καθώς δεν παίρνει ονόματα «δαπανηρά» αλλά οι μέχρι τώρα κινήσεις της δείχνουν αρκετά μελετημένες κινήσεις με παίκτες που μπορούν άμεσα να τις δώσουν το κάτι παραπάνω αγωνιστικά. Ο Καρασερίδης είναι η έκτη μεταγραφή της ομάδας της Αλεξανδρούπολης που κινείται με γοργούς ρυθμούς να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος, και δεν αποκλείεται μέχρι την Παρασκευή να ολοκληρωθεί ακόμη μια μεταγραφή.

Τέλος να σημειώσουμε πως απο τις έξι μεταγραφές που έχει κάνει έως τώρα ο Εθνικός οι τρείς προέρχονται απο την ΕΠΣ Ξάνθης, και αν για τον Στέφανο Κομεσίδη μιλάμε για επιστροφή μια και είναι απο την Αλεξανδρούπολη, το ίδιο δεν ισχύει τόσο για τον συμπαίκτη του στον Άρη Αβάτου Βαγγέλη Καρασερίδη όσο και τον Γιώργο Κριεζή που αποκτήθηκε απο την Ηρακλή Ζυγού, αμφότεροι οι δύο τελευταίοι Ξανθιώτες.