«Πρώτη» για Ερέα που δεν παίζει στην Βέροια, κανονικά οι υπόλοιπες μεταγραφές!

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Skoda Ξάνθη πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθέντας Ρουμάνος επιτελικός μέσος Οβίντιου Ερέα. Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ξανθιώτικης ΠΑΕ, ενσωματώθηκε δυναμικό της ομάδας, ξεκινώντας τις πρώτες του προπονήσεις και σύντομα αναμένεται να συμμετέχει στους κανονικούς ρυθμούς.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης της σημερινής μέρας μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης – φυσικής κατάστασης και τακτικής. Στην απογευματινή προπόνηση το τεχνικό επιτελείο δούλεψε στις στημένες φάσεις και σε τομείς της αμυντικής λειτουργίας και της επιθετικής ανάπτυξης μέσα από παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Τριάδης, ο Καρίμ Σολτάνι και ο Μανώλης Μπέρτος.

Την Τετάρτη το μεσημέρι η ξανθιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει για την Βέροια όπου στις 19:00 θα δώσει το 5ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του ανέτοιμου ακόμα Ερέα, με τους Μπέρτο και Σολτάνι που ακολούθησαν ατομικά να φαίνεται να μην αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Ξανθιώτικης ΠΑΕ Νικολάι Ντιμιτρόφ και Πάβελ Φάρκας.