Παραίτηση – έκπληξη από το Διοικητικό Συμβούλιο των Xanthifans! Νέες ανακατατάξεις στο Δ.Σ.

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχαμε για τον Σύνδεσμο Φίλων της Skoda Ξάνθη Xanthifans, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS οι οποίες και επιβεβαιώθηκαν την παραίτηση της υπέβαλε η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Θεοδώρα Φαναραδέλλη.

Όπως πληροφορηθήκαμε, η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, που τυγχάνει και το μέλος του Δ.Σ. που έλαβε τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές του Μάρτη μετά τον Παναγιώτη Λιούμη (ο οποίος όμως δύο εβδομάδες μετά την εκλογή του ως πρόεδρος παραιτήθηκε), πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από την θέση της Αντιπροέδρου του Συνδέσμου και να αποχωρήσει από τα κοινά των Xanthifans. Όπως μας ανέφερε η ίδια όταν απευθυνθήκαμε σε αυτήν ο λόγος της παραίτησης της είναι η διαφορά… φιλοσοφίας!

Όπως προαναφέρθηκε, αυτή δεν είναι η πρώτη παραίτηση του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. των Xanthifans, καθώς δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές του Μαρτίου ο πρώτος σε ψήφους που είχε αναλάβει και πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Λιούμης παραιτήθηκε από την θέση του, και αντικαταστάθηκε από τον Αριστοκλή Καραμανίδη  όχι μόνο στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και στην θέση του προέδρου.

 

Πλέον στο Δ.Σ. δεν μετέχουν οι δύο πρώτοι σε ψήφους! Την θέση της Θεοδώρας Φαναραδέλλη στο Διοικητικό Συμβούλιο πλέον καλείται να πάρει το δεύτερο και τελευταίο αναπληρωματικό μέλος του Συνδέσμου Ηλίας Ταχταλόγλου (7 άτομα είχαν κατέβει άλλωστε στις εκλογές), ενώ όσον αφορά τον αντικαταστάτη στην θέση του Αντιπροέδρου, αυτόν θα τον ορίσει το Δ.Σ. του Συνδέσμου σε προσεχή του συνεδρίαση.

Πάντως ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως επίσημα ο Σύνδεσμος, παρότι η παραίτηση είναι οριστική, δεν έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση επί του θέματος, κάτι που λογικά, από την στιγμή που υπήρξε επίσημη παραίτηση, θα έπρεπε να το κοινοποιήσει στους φίλους του, και εν συνέχεια να συγκαλέσει Δ.Σ. και να προχωρήσει στις ανακατατάξεις του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο με την είσοδο στο πενταμελές σχήμα του Ηλία Ταχταλόγλου όσο και αναφορικά με την εκλογή νέου αντιπροέδρου του Συνδέσμου των Xanthifans.

Όπως μας ξεκαθάρισε πάντως η Μυτιληνιά στην καταγωγή, και πιο συγκεκριμένα από την Καλλονή, παραιτηθείσα αντιπρόεδρος των Xanthifans, αυτή η εξέλιξη και οι διαφωνίες που είχε με την «φιλοσοφία» του υπόλοιπου Δ.Σ. του Συνδέσμου δεν θα την απομακρύνουν από την ομάδα που αγαπά θα συνεχίζει να στηρίζει. Άλλωστε, όπως και η ίδια δηλώνει αλλά και όσοι την γνωρίζουν επιβεβαιώνουν, παρότι δεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη, αγαπάει και πονάει αυτή την ομάδα πολύ περισσότερο από πολλούς Ξανθιώτες…