Επιβεβαίωσε την μεταγραφή Ντίνα στον Πλατανιά ο Παράσχος!

Την μεταγραφή του Θανάση Ντίνα στον Πλατανιά επιβεβαίωσε ο Γιώργος Παράσχος στο περιθώριο του αγιασμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη και μελών του ΔΣ.

Ο τεχνικός των Κρητών, μιλώντας στους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά στο Πράβετς της Βουλγαρίας, μαζί με την Skoda Ξάνθη μεε την οποία μάλιστα αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0, μίλησε για τις μεταγραφές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Πλατανιάς θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την περίπτωση του Κομοτηναίου μεσοεπιθετικού Θανάση Ντίνα ο πολύπειρος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά «Αν είχαμε κιόλας τον σέντερ φορ πιο γρήγορα, τον Ντίνα και τον Ανγκούλο θα ήταν ιδανικά για μας, γιατί είχα πει στο τέλος της περσινής χρονιάς ότι μακάρι να είχαμε στην αρχή της προετοιμασίας όλους τους παίκτες μας. Το ρόστερ μας μ’ αυτούς τους δύο παίκτες και με την είσοδο του Σελίν πιστεύω ότι θα έχει ιδανικές λύσεις και από εκεί και πέρα θα αποφασίσουμε στα φιλικά που δώσαμε αλλά κι έχουμε να δώσουμε, τον τρόπο που θ’ αγωνιστούμε.

Όπως σας είχε αναφέρει το ThrakiSportS παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ο Θανάσης Ντίνας συμφώνησε με την ομάδα του Πλατανιά, και ακούγοντας κανείς τις δηλώσεις και του Γιώργο Παράσχου αντιλαμβάνεται πως η μεταγραφή του Θρακιώτη ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στους Χανιώτες είναι δεδομένη, με το μόνο που απομένει να είναι το τυπικό μέρος, για το αν ο Ντίνας θα κατηφορίσει για την Κρήτη ως δανεικός η ως ελεύθερος κα΄τι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.