Επέστρεψε στην Λαμία ο Κώστας Τσαμούρης!

Στην Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ξανθιώτης κεντρικός αμυντικός Κώστας Τσαμούρης, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας έξι μήνες μετά τον δανεισμό του στους Λαμιώτες από την Skoda Ξάνθη.

Ο 21χρονός διεθνής με την Νέων κεντρικός αμυντικός, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την μορφή δανεισμού στην Λαμία(Football League), έχοντας μια εξαιρετικά γεμάτη σαιζόν. Ο Κώστας Τσαμούρης είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου του 1994 στην Ξάνθη, αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο του 2012 όταν και έγινε επαγγελματίας. Πάντως πέρα από κάποιες αποστολές ο Τσαμούρης δεν πήρε ποτέ χρόνο συμμετοχής, για να έρθει ο δανεισμός στην Λαμία, οπού έκανε μια εξαιρετική σαιζόν.

Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Πανουργιάς που πιστεύει πολύ στον υψηλόσωμο Ξανθιώτη αμυντικό, που σύμφωνα με πληροφορίες μας ήδη υπέγραψε στους Λαμιώτες, παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του. Ο Τσαμούρης που εξ’ αρχής ήταν θετικός στην επιστροφή του στην Λαμία και από την στιγμή που οι ιθύνοντες του συλλόγου έδειξαν πόσο πολύ τον θέλουν δεν υπήρχε λόγος να μην δεχτεί την πρόταση της ομάδας της Φθιώτιδας, η οποία τη νέα χρονιά θα έχει στον πάγκο της τον Σούλη Παπαδόπουλο.