«Πρώτη» για Χαβίτο και σημαντικές επιστροφές στον Πανθρακικό εν όψει Ηρακλή!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού τη Δευτέρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά και το πρωί και το απόγευμα. Για πρώτη φορά, μετά τη μεταγραφή του στην ομάδα, ο Χαβίτο προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του, ενώ και ο Αλφρέδο Μεχία ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα. Το ίδιο και ο Χρήστος Τζάνης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε κατά τη δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Βώλακα.

Αντίθετα, στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Γιάννης Χρήστου, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο δεξιό του προσαγωγό, στη φιλική αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τάσος Παπαχρήστος, που ανεβάζει, πάντως, ρυθμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε επίσης ο Αντώνης Χελιδώνης, ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει ο τραυματίας Βασίλης Γαβριηλίδης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη το πρωί θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη οπού θα αντιμετωπίσει στις 20:00 τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο στάδιο.