Ο απολογισμός του Γιάννη Πρίμπα στο ThrakiSportS για τον ΚΟΞ και το κλειστό κολυμβητήριο

Αποτέλεσε μια χρήσιμη και σημαντική βοήθεια για τους αθλητές του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης στα μπαράζ ανόδου για την Β’ Εθνική κατηγορία του πόλο, που μπορεί να μην τα κατάφερε (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ) ωστόσο ο «υπερισιακός» προπονητής Γιάννης Πρίμπας έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παιδιών του ΚΟΞ.

Ο Μυτιληνιός πρώην αθλητής του ΚΟΞ, αγωνίστηκε στον Ξανθιώτικο σύλλογο για μια πενταετία, που μετά από μια λαμπρή καριέρα ως πολίστας εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί καριέρα προπονητή, παλαιότερα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης και τα τελευταίας χρόνια ως προπονητής της εφηβικής ομάδας του Νηρέα Χαλανδρίου, μίλησε στο ThrakiSportS κάνοντας μας έναν σχολιασμό για την παρουσία του ΚΟΞ ενώ μας μίλησε και για το λουκέτο στο Κολυμβητήριο Ξάνθης και τις επιπτώσεις στη νεολαία.

“Έχω να επισκεφτώ την πόλη της Ξάνθης 2-3 χρόνια και δεν έχω σαφή εικόνα το ποιος ευθύνεται για τη μη λειτουργία της πισίνας. Ίσως δεν έχει και σημασία εδώ που φτάσαμε. Αλλά είναι πραγματικά κρίμα τα παιδιά της Ξάνθης να στερούνται την ενασχόληση με τον υγρό στίβο! Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τα αγωνιστικά τμήματα ενός συλλόγου. Είναι πρωτίστως θέμα ασφαλείας των παιδιών μας να μαθαίνουν κολύμπι και να εξοικειώνονται με το νερό. Δεν είμαι κάτοικος Ξάνθης άλλα θα ήθελα να κάνω έκκληση στους υπεύθυνους του δήμου για να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για την άμεση επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου! Όχι για τους πολίστες του ΚΟΞ, αυτοί αν χρειαστεί θα ξαναπαίξουν απροπόνητοι… Για όλα τα παιδιά της πόλης!”