ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη Πετεινού με εργομετρικά (+photos)

Σε υψηλούς ρυθμούς κινείται η προετοιμασία του Άρη Πετεινού, που όλη την προηγούμενη εβδομάδας δούλεψε σε πολύ υψηλό επίπεδο, δείχνοντας πως η καλή δουλειά που γίνεται στον Πετεινό συνεχίζεται και φέτος με την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Πετεινού πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Ενωσιακό γήπεδο υπό τα βλέμματα πολλών φίλων της, την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Ανέστη Νεοφυτίδη και τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας Κώστα Μιχαλόγλου που επέστρεψε στον σύλλογο, αλλά και του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ζήση Λαβτζή.

Για να αντιληφθεί κανείς το επίπεδο δουλειάς που γίνεται στον Πετεινό, μπορείτε να δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τα εργομετρικά του συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Πετεινού.

Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν μεγάλη έμφαση τόσο στο κομμάτι της εκγύμνασης όσο και σε αυτό της φυσικής κατάστασης, με τους ιθύνοντες της ομάδας μαζί με το τεχνικό τιμ να δημιουργούν ένα νεανικό σύνολο μαζί με κάποιες προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν τον σύλλογο να σταθεί ανταγωνιστικός και δυνατός στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Παράλληλα στις φωτογραφίες βλέπετε αρχικά στιγμές από την πρώτη προπόνηση(1-6), εν συνεχεία τα εργομετρικά και τέλος την παρουσίαση του τεχνικού τιμ, με τα μπλουζάκι που αναγράφουν τα αρχικά του ονόματος και του επιθέτου τους. Τις προεσεχείς μέρες η ομάδα του Άρη θα παρουσιάσει και τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα.