Συνεχίζει στα 42 ο αειθαλής Μπoζίδης με… παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά!!!

Τα «ερυθρόλευκα» και την φανέλα του Νέστορα Θεσσαλονίκης στην Α2 Κατηγορία θα φορά τη νέα χρονιά ο… αειθαλής Θοδωρής Μποζίδης, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος να προσφέρει την εμπειρία και την γνώση του ακόμη και στα 42 του χρόνια.

Ο Ορεστιαδίτης πασαδόρος μετά από τη ΜΕΝΤ και τον Ηρακλή συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Νέστορα Θεσσαλονίκης και να τον βοηθήσει στα δύσκολα μονοπάτια της Α2 Ανδρών, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά.

Μάλιστα για να επιτευχθεί το deal χρειάστηκε και το…. «μέσο» από τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη Αντώνη Σαμαρά (όχι τον… γνωστό πρώην πρόεδρο της ΝΔ αλλά τον συνονόματό του και παλιο μπασκετμπολίστα του Ηρακλή, που εικονίζεται στην φωτογραφία μαζί με τον Μποζίδη), τον οποίο και ευχαρίστησε δημόσια η διοίκηση της ομάδας στην ανακοίνωσή του.

Ο Θοδωρής Μποζίδης αναφερόμενος στην μεταγραφή του τόνισε «Όσο αισθάνομαι δυνατός θα συνεχίζω. Οι άνθρωποι του Νέστορα έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Εχουν ένα καλό πλάνο και νιώθω δυνατός για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας στην παρθενική της παρουσία στην Α2».

Η ανακοίνωση του Νέστορα Θεσσαλονίκης:  «Το Δ.Σ. του Νέστορα καλωσορίζει το Θεόδωρο Μποζίδη και του εύχεται να είναι υγιής και να έχει καλή αγωνιστική χρονιά. Επίσης, ευχαριστεί τον υποψήφιο βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην υλοποίηση της μεταγραφής».