Photos: Όσα έγιναν στους τελικούς των Κορασίδων του Regional Juniors K16 της ΕΣΠΕ Θράκης

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, το Σαββατο 01 Αυγούστου 2015  στην παραλία του Beach Bar «Χαραμα» στην Αλεξανδρούπολη, οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2015 Κ 16 (Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2000), για την Α’ περιφέρεια.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, με πλήρες  12άρι ταμπλό στα κορίτσια, με ομάδες κυρίως από την Αλεξανδρούπολη, αλλά και από τον Αμυγδαλεώνα, την Κομοτηνή, τις Φέρες και την Ορεστιάδα.

Την πρώτη θέση κατέλαβε το δίδυμο Ευαγγελία Σταματοπούλου – Ξανθή Δεβετζή από την Ορεστιάδα, που επικράτησε στον τελικό των Ελένη Μαμούγκα – Αγαθή Δημητριάδου από την Αλεξανδρούπολη, με 2-1, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ένωση στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 που θα γίνουν την ερχόμενη βδομάδα στον Βόλο.

Στους αγώνες μετείχαν επίσης τα παρακάτω διδύμα που τα βλέπετε με την θέση που ολοκλήρωσαν τους αγώνες πίσω απο τα δύο ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό: Παναγιωτίδου Ελένη – Γιαννακοπούλου Κωσταντίνα, Ζυγκερίδου Αποστολία – Μαυροκέφαλου Αναστασία, Μουλούδη Βασιλική – Παπά Θεοφανία, Κοσμίδου Χριστίνα – Σιδηροπούλου Μαρία, Καραμπάση – Σεϊτανίδου, Ανδρεάδη Άρτεμις – Γκιούρδα Στέλλα, Τερζή Αλεξάνδρα – Βαφειάδου Αναστασία, Πιστόλα Στ. – Ιγνατιάδου Ζεφ., Μπογαδάκη – Δεμερτζίδου, Γαλίτη Αν. – Τσαουσίδου Ζαχ.