Ο Ξανθιώτης που αντιμετώπισε την Skoda Ξάνθη με τα «κόκκινα» του Πανσερραϊκού!

Την ευκαιρία να έρθει αντιμέτωπος με την ομάδα που τον ανέδειξε είχε ο ταλαντούχος Ξανθιώτης μέσος του Πανσερραϊκού, Σεζέρ Μπαντάκ, στην Σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση των Σερραίων με την Skoda Ξάνθη, αντιμετωπίζοντας μάλιστα παιδιά που ήταν μαζί στην Ακαδημία αλλά και στο σχολείο όπως οι Ορφανίδης, Χατζητερζόγλου και Δεμένικος

bantak skodaΟ 19χρονος(20 Μαρτίου 1996) Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός που από πέρσι το καλοκαίρι αγωνίζεται με τα χρώματα του Πανσερραϊκού, με τον Κώστα Βασιλακάκη όχι μόνο να τον διατηρεί και φέτος στα «λιοντάρια» που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Football League, αλλά από τα φιλικά κιόλας να του δείχνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Για να φτάσει όμως στον Πανσερραϊκό ο Μπαντάκ αντιμετώπισε με υποδειγματικό τρόπο την «απόρριψη», μια και ανήκει στην φουρνιά της Κ17 της Skoda Ξάνθη που μετείχε στο πρώτο final-4 είχε διεξαχθεί στην Ξάνθη το 2013, και είχαν αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό. Ο Σεζέρ εκείνο το καλοκαίρι δεν είδε το όνομα του ανάμεσα στα παιδιά που ανέβηκαν και αποχώρησε από τα τμήματα υποδομής της Θρακιώτικης ΠΑΕ, επιλέγοντας να αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ομάδα του χωρίου των ΠΑΣ Φιλίων. Εκεί θα πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, που θα του δώσουν ξανά καλή ψυχολογία για να κυνηγήσει το όνειρο του. Θα περάσει δοκιμαστικά στον Πανσερραϊκό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον Κώστα Βασιλακάκη που έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του. Ο Μπαντάκ να σημειώσουμε πως έχει καταφέρει τα δύο τελευταία χρόνια ένα εξαιρετικό επίτευγμα μια και έχει κατακτήσει σε δύο χρόνια δύο πρωταθλήματα Ελλάδας.

Ο Μπαντακ ανήκει στα «τρομερά παιδιά» που κατάφεραν να κάνουν υπερήφανη όλη την ποδοσφαιρική και όχι μόνο Ξάνθη κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδας στο Σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων με την ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης το 2013, με παίκτες όπως οι επαγγελματίες πλέον της Ξάνθης Πέτρος Ορφανίδης, Οκάν Χατζητερζόγλου και Μανώλης Δεμένικος αλλά και πολλά παιδιά που αποτελούσαν τον βασικό κορμό των μετέπειτα πρωταθλητών Ελλάδας με την Κ17 της Skoda Ξάνθη.

sezer bantak

Η δεύτερη κούπα για τον Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή ήρθε πέρσι με την φανέλα του Πανσερραϊκού, που μετά από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα τα «λιοντάρια» του Κώστα Βασιλακάκη κατάφεραν να κατακτήσουν την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με αντιπάλους όπως ο Άρης η Καβάλα και οι δύο Θρακιώτικες Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.