Ο “Θρακιώτης” που πήρε διαζύγιο από την γυναίκα του και πήγε να δει την κόρη του με… το νέο του αμόρε

Ένας ένας, σκάνε οι χωρισμοί στη showbiz τελευταία, όμως όταν πρόκειται για ένα διαζύγιο και μάλιστα με παιδί, τα γεγονότα έχουν άλλη υπόσταση… Αυτό ακριβώς συνέβη και με το γάμο του αριστερού μπακ από το καλοκαίρι της Skoda Ξάνθη, Γιάννη Ζαραδούκα και της σερραίας καλλονής Άννας Μάγη, που γνωρίστηκαν την περίοδο που εκείνος αγωνιζόταν δανεικός από τον Παναθηναϊκό τη περίοδο 2007-08 με την φανέλα του Πανσερραϊκού αλλά ένα χρόνο μετά τον περσινό γάμο τους, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Οι πληροφορίες σύμφωνα με το blog του αλεξανδρουπολίτη στην καταγωγή Νάσου Γουμενίδη ήταν, δυστυχώς… τρίτο πρόσωπο! Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής γύρισε όπως φαίνεται σελίδα και μάλιστα, χωρίς να κρύβεται! Σύμφωνα, με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, η Άννα, θέλοντας να διασφαλίσει την ψυχική υγεία τόσο του παιδιού όσο και τη δική της, έφυγε απ’ την Αθήνα, με την κόρη τους Ιωάννα – Αμαρυλλίδα, για τις Σέρρες. Στο πατρικό της διαμένει, λοιπόν αυτό το διάστημα και μάλιστα με την οικονομική υποστήριξη των γονιών της, απ’ τη στιγμή που τα έξοδα τρέχουν κι ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί.

Έτσι, οι δύο πρώην σύντροφοι, μετά τους πρώτους τσακωμούς κι αφότου, η Μάγη έφυγε, δεν είχαν καμία επαφή, αφού το κλίμα ήταν τεταμένο. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή όταν ο Γιάννης αποφάσισε να μεταβεί κι αυτός στις Σέρρες για να δει την κόρη τους – κάτι που λογικά θα μπορεί πλέον να κάνει πιο εύκολα, δεδομένου ότι θα έχει ως βάση την Ξάνθη και όχι την Αθήνα. Ο λόγος αυτής της άλλης τροπής; Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής πήγε στις Σέρρες, στο πατρικό της μητέρας του παιδιού του, για να δει την κόρη του συνοδευόμενος απ’ το… τρίτο πρόσωπο! Κι όπως ήταν λογικό, η Μάγη δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί!

Κι απ’ ότι φαίνεται η συνεχεία του διαζυγίου δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη, όχι μόνο για την αντιδικία και την κίνηση αυτή του ποδοσφαιριστή, αλλά και για το σπίτι. Σύμφωνα με τον Γουμενίδη, ένα διαμέρισμα στην Αθήνα είναι τώρα αυτό που διεκδικούν κι οι δύο και θα τους φέρει σε ακόμα μεγαλύτερη σύγκρουση: η Άννα απ’ τη μεριά της για να επιστρέψει και να συνεχίσει να μένει με την κόρη τους, κι ο Γιάννης, προφανώς για να γράψει την πολυπόθητη καινούρια σελίδα της ζωής του. Στις φωτογραφίες, το (πρώην) ζευγάρι σε παλιότερες και πιο ευχάριστες στιγμές…