Γ’ Εθνική: Μεταγραφική έκπληξη με τον πρώην Ξανθιώτη Σουφλιά από τον Κεραυνό Αιγίου!

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Κεραυνός Αιγίου που απέκτησε τον Λαρισσαίο σέντερ Θανάση Σουφλιά, που πέρσι αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική στον όμιλο των Θρακιωτών με τον Προμηθέα Πάτρας ενώ για μια τριετία αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ξάνθης BF.

Ο 35χρονος σέντερ, ύψους 2,08 μ., υπέγραψε στην ομάδα από το Αίγιο και θα προσθέσει ποιότητα κάτω από την ρακέτα, ενώ εντύπωση προκαλεί η απόφαση του να αποχωρήσει με τους Πατρινού μετά από μια εξαιρετική σαιζόν στην Β’ Εθνική οπού ο Προμηθέας που ήταν αντίπαλος των Ασπίδα Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Μάλιστα, μαζί με τον έτερο ψηλό, Γιώργο Λάφη, αναμένεται να σκεπάσουν τα καλάθια και να συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο ψηλών. Ο Σουφλιάς, έχει αγωνιστεί ΣΡ Κεραυνό Λάρισας, Γ.Σ. Λάρισας, 4 χρόνια στο NCAA με τη φανέλα του Νιου Χάμσαϊρ, ενώ ακόμα έχει παίξει σε: Ξάνθη την τριετία 2004-2007, Αίαντα Ευόσμου, ΟΦΗ, Ομόνοια(Κύπρος), ΕΝΑΔ(Κύπρος), και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Προμηθέα Πατρών.