Κράτησε Αβερκιάδη και πήρε Τερζόγλου η ΑΕ Κομοτηνής!

Ενίσχυση από την Ξάνθη για την ΑΕ Κομοτηνής στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο για το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Βόλεϊ ανδρών μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά, ανανεώνοντας τον δανεισμό του Αβερκιάδη ενώ απέκτησε με μεταγραφή τον Ξανθιώτη Τερζόγλου από την ΧΑΝΘ.

Και οι δύο ταλαντούχοι βολεϊμπολίστες προέρχονται από την ομάδα του Ερμογένη Ξάνθης, καθώς ο Γιώργος Τερζόγλο(φωτο)υ που πέρσι αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη και την ομάδα του ΧΑΝΘ, μάλιστα ήταν αντίπαλος της ΑΕ Κομοτηνής, προέρχεται από την Ακαδημία του Ερμογένη Ξάνθη και μάλιστα από τα 16 του αγωνιζόταν και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Ο 20χρονος ακραίος που είναι φοιτητής στην Δημοκρίτειο και το τμήμα των ηλεκτρολόγων στην Ξάνθη, μετά την παρουσία του για μια σαιζόν στην ΧΑΝΘ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Θράκη αλλά για λογαριασμό της ΑΕ Κομοτηνής και να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 κατηγορία.

Όσον αφορά τον Απόστολο Αβερκιάδη που και πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕ Κομοτηνής με υποσχετική από τον Ερμογένη Ξάνθης, άφησε καλές εντυπώσεις και έτσι ανανεώθηκε ο δανεισμός του για ακόμη μια σαιζόν. Ο 21χρονος Δραμινός ακραίος-διαγώνιος που αποκτήθηκε από τον Ερμογένη Ξάνθη το καλοκαίρι του 2011 από την ομάδα της Δράμας όταν πέρασε φοιτητής στο Δημοκρίτειο και την πόλη της Ξάνθης στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων. Μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές στον σύλλογο της Ξάνθης κέντρισε το ενδιαφέρον τον ανθρώπων της ΑΕ Κομοτηνής που πέρσι τον απέκτησαν δανεικό από τους Ξανθιώτες, με την συνεργασία των δύο συλλόγων να συνεχίζεται και φέτος.