Φιλικό με την Ρόμα κλείνει ο Ολυμπιακός εν μέσω φημών (και δημοσιευμάτων) για το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να τεθεί ο Βασίλης Τοροσίδης για πρώτη φορά αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, την φανέλα του οποίου υπηρέτησε για πολλά χρόνια, τα τελευταία μάλιστα ως αρχηγός.

Όπως αποκαλύπτει το επίσημο τηλεοπτικό κανάλι της Ρόμα, οι “τζαλορόσι” είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα στο Φάληρο στις 11 Αυγούστου.

Τροχοπέδη αποτελούν τα άλλα φιλικά των δυο ομάδων σε κοντινές ημερομηνίες και αυτό πρέπει να διευθετηθεί.

Ο Ολυμπιακός στις 9 Αυγούστου φιλοξενεί την Μπεσίκτας στο Φάληρο και στις 13 αναμετράται με την Εθνική Κατάρ στη Ζυρίχη.

Ωστόσο, ακόμα κι αν κλείσει το φιλικό, υπάρχει ενδεχόμενο ο Βασίλης Τοροσίδης να μην έρθει στο Καραϊσκάκη, αφού ο ιταλικός Τύπος τον φέρνει εκτός Ρόμα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τόρο βρίσκεται κοντά στην Μπολόνια και για αυτό οι διοικούντες των “τζιαλορόσι” αναζητούν τον αντικαταστάτη του, ώστε στη συνέχεια να τον παραχωρήσουν.

Ο 30χρονος θρακιώτης δεξιός μπακ την τελευταία τριετία αγωνίζεται στην Σέριε Α με τη φανέλα της Ρόμα, πραγματοποιώντας 62 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 6 τέρματα.

Σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato.com», ο Τόρο Έλληνας έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση από την ιταλική ομάδα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει στη Μπολόνια.

Επίσης, το Sky Italia υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο με τους «τζιαλορόσι» να είναι ανοιχτοί στην παραχώρηση του παίκτη.

Η Ρόμα φέρεται μάλιστα αναζητά τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του 25χρονου δεξιού μπακ της Τορίνο, Μπρούνο Πέρες.

Ωστόσο, επειδή τα ιταλικά μέσα δεν φημίζονται για την εγκυρότητά τους, κρατήστε μικρό καλάθι.

Άλλωστε, από τον πρώτο χρόνο που πήγε ο Τοροσίδης στην Ρόμα, κάθε καλοκαίρι ακούγεται ότι θα φύγει – κι όμως είναι ακόμα εκεί.

Οπότε μάθετε ότι υπάρχει αυτή η φημολογία, αλλά μέχρι εκεί. Ανάλογα πάντως με τις εξελίξεις, θα δείξει αν θα τον δούμε για πρώτη φορά αντίπαλο του Ολυμπιακού…