Photos: 25 κλικ από το χορταστικό φιλικό των Νέων Ξάνθης και Πανθρακικού!

Εξαιρετικό παιχνίδι διεξήχθη στα Πηγάδια με τις ομάδες Κ20 των Skoda Ξάνθη και Πανθρακικού να πραγματοποιούν το πρώτο τους φιλικό τεστ, σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό θέαμα ωραία γκολ, τέσσερα των αριθμό, και γενικότερα παρότι αρκετά νωρίς στην προετοιμασία των δύο ομάδων αρκετά καλή εικόνα.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με 2-2 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα ημίχρονο σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησε αρκετός κόσμος, και απόλαυσε τις προσπάθειες των παικτών του Νίκου Κεχαγιά και του Νίκου Μπαχαρίδη που προχώρησαν σε αρκετές δοκιμές και την χρησιμοποίηση όλων των παικτών που είχαν στην διάθεση τους.

Η ομάδα της Κομοτηνής πιο εύστοχη στο πρώτο μέρος κατάφερε να προηγηθεί με 0-2, χάρις τα τέρματα του Μιχαηλίδη στο 24’ με σουτ μέσα από την περιοχή, για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο 28’ από τον Μανδύλα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν πολύ επιθετικά δημιουργώντας αρκετές στιγμές καταφέρνοντας αρχικά να μειώσουν με σουτ μέσα από την περιοχή από τον Δημητριάδη μετά απο ασίστ του Χατζηχασάνογλου στο 65’ και εν τέλει να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα στο 80’ με κεφαλιά του Βαφειάδη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λαζαρίδη.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε αρκετός κόσμος τόσο από την Ξάνθη όσο και από την Κομοτηνή, ενώ στο γήπεδο όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ παρακάτω βρέθηκε και ο γνωστός Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς παρέα με τον βετεράνο άσσο της Ξάνθης Μάκη Τζάτζο. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Γκώγο και Κηλικιώτη.

Για την ομάδα του Νίκου Κεχαγιά ξεκίνησαν το παιχνίδι οι: Σταθάκης, Κώστα, Ζώτος, Θεοδωρίδης Μπ., Πουλουκτσής, Δράμπαλης, Χατζής, Δοξάκης, Σμπανίδης, Βουλγαρίδης, Λαζαρίδης. Ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι: Δανδανόπουλος, Μελισσόπουλος, Τουμαντζίδης, Μπουνταγκίδης, Δημητριάδης Αν., Βαφειάδης, Χατζηχασάνογλου, Προύντζος, Μίχος, Αγγελίδης, Θεοδωρίδης Κ., Μυλωνάς, Παπαδόπουλος Λ., Μπάτζιος, Κατπέλι.

Για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ξεκίνησαν οι: Κεχαγιάς, Κουτσουκανίδης, Μουντζούρας, Δημητριάδης, Παντελιάδης, Βελή Μεμέτ, Φαρμάκης, Πότσης, Μίλκας, Μανδύλας, Μιχαηλίδης. Ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυριαλάνης, Κατσαρός, Χούφτας, Αχμέτ Φουρκάν, Μπόζης, Παπαδόπουλος Κ., Κοσμίδης, Καλαϊτζίδης, Τζατζανάς, Θωμάς.