Νίκη στο δεύτερο φιλικό για τον Πανθρακικό στη Δράμα επί της Δόξας

Κάτω από ασφυκτική ζέστη και παρουσία σχεδόν 1.000 θεατών – φιλάθλωντης Δόξας Δράμας, ο Πανθρακικός επικράτησε της τοπικής ομάδας στο δεύτερο φιλικό του με 1-0.

Το τέρμα πέτυχε στο 14′ ο Ίγκορ με πλασε ύστερα από πανέμορφη ατομική προσπάθεια αποφεύγοντας τους αμυντικούς της Δόξας και όμορφη σέντρα του πρώην δραμινού Μουδούρογλου.

Ο Μάνουελ Ρόκα είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζεται, πριν αυτή μπει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Το αρνητικό νέο του παιχνιδιού ήταν οι τραυματισμοί των Δημήτρη Χασομέρη και Γιάννη Χρήστου.  Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι και τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, με την κούραση να είναι εμφανής στις προσπάθειες των παικτών.

Προς το τέλος του αγώνα, που λόγω ζέστης καθυστέρηση να αρχίσει μια ώρα, τις προσπάθειες δυσκόλεψε και το σκοτάδι! Στην φωτογραφία του dramagoal οι αρχηγοί των δύο ομάδων, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Παντζιαράς): Καράδαης, Λάσπατζης, Ρεβυθόπουλος, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Στόικος, Κουμπρόγλου, Ντουτσαρίδης, Διαμαντίδης, Γκαϊδατζής, Γαϊδαρτζής

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης (46’ Πασχαλάκης), Ζδράβος (46’ Παπαγεωργίου), Μπουγαΐδης (46’ Μελίσσης), Ποτουρίδης (83’ Παπαρούνας), Χρήστου (21’ Σερφά), Ηλιάδης (75’ Λαδάκης), Σέτι (75’ Ψάλτης), Ντιγκινί (60’ Μαρκόπουλος), Μουδούρογλου (46’ Βάλτερ), Χασομέρης (46’ Ροτζέριο), Ίγκορ (46’ Νικόλτσης)