Χάλασε του Θυμιανίδη στο Σουφλί και πήγε από τον Πανθρακικό στον… Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Αίσθηση προκαλεί η μεταγραφή του Γιάννη Θυμιανίδη από τον Πανθρακικό στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τα δοκάρια του οποίου θα υπερασπίζεται τη νέα σεζόν, αφού πριν λίγες μέρες έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις του Σουφλίου.

Ο Θυμιανίδης, που κατάγεται άλλωστε από τον Έβρο, ήταν ο βασικός τερματοφύλακας στην ομάδα Κ20 του Πανθρακικού την περσινή σεζόν. Μόλις τον Ιανουάριο, με εισήγηση του Γιάννη Πλαβούκου, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της Κομοτηνής και πλέον μετακινείται στην Αλεξανδρούπολη και θα βρίσκεται πιο κοντά στον πατέρα του Μιχάλη (εικονίζονται οι δυο τους στην φωτογραφία).

Παλιότερα ο Θυμιανίδης είχε υπερασπιστεί με επιτυχία τα δοκάρια του Έβρου Σουφλίου, με τον οποίο δεν τα βρήκε αν και θεωρούνταν μέχρι σήμερα παίχτης του Σουφλίου, και με δεδομένη την μετακίνησή του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, μοιραία θα τεθεί αντιμέτωπος της παλιάς του και παραλίγο… νέας του ομάδας στην διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Πέρα όμως από τον 20χρονο Θυμιανίδη, ο Εθνικός προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα. Ο λόγος για τον Δημήτρη Χομσίογλου, 26 ετων, προηγούμενη ομάδα του οποίου ήταν η ΠΑΕ Βέροια.

Δεδομένα πλέον ο Εθνικός δείχνει να κλείνει το κενό που δημιουργήθηκε τον Γενάρη με την αποχώρηση του Γιάννη Φυσέκη, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο νέος έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Νίκος Παπαδόπουλος μόλις προ εβδομάδας διέψευσε τα καβαλιώτικα δημοσιεύματα για επικείμενη μετακίνηση εκεί του επίσης εβρίτη τερματοφύλακα του Εθνικού Κώστα Συριτούδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ίδια ανακοίνωση ο Εθνικός επιβεβαίωσε και την επιστροφή του Στέφανου Κομεσίδη, που την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στον Άρη Αβάτου, πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας το σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ του ThrakiSportS.