Και ξαφνικά και… Αμπντούν στο προσκήνιο για Ξάνθη!

Και εκεί που ακόμη δεν  «έπεσε η σκόνη» από την ηχηρή μεταγραφή του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού Οβίντιου Ερέα από την Skoda Ξάνθη, στο προσκήνιο βγαίνει η περίπτωση του Αλγερινού μεσοεπιθετικού Τζαμέλ Αμπντούν που έμεινε ελεύθερος από την Αγγλική Νότινχαμ Φόρεστ.

Ο 29χρονος διεθνής Αλγερινός χαφ που τον γνωρίσαμε από την παρουσία του σε Καβάλα και Ολυμπιακό που σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ ήταν ένα βήμα από την συμφωνία με την Βέροια και όλα έδειχναν πως θα γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Ζήση Βρύζα, ξαφνικά από το βράδυ της Πέμπτης δύο μεγάλα και πασίγνωστες ιστοσελίδες τον «ανακοίνωσαν» σαν παίκτη της Ξάνθης!

Αρχικά με ενημέρωση της η κορυφαία διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, αν και όχι ιδιαίτερα αξιόπιστη μια και ο καθένας μπορεί να μπει και να ενημερώσει ότι θέλει, αλλά και η γνωστή γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt τόσο στην Γερμανική όσο και στην Βρετανική της έκδοση αναφέρουν τον Αμπντούν σαν παίκτη της Ξάνθης. Μάλιστα στην Wikipedia αναφέρουν πως ο Αλγερινός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πάντως αξίζει να ανφέρουμε πως στην Αγγλική έκδοση του Wikipedia ο Αμποντούν αναφέρεται ως παίκτης της Βέροιας, με την ηλεκτρονική έκδοση της εγκυκλοπαίδεις να αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Αλγερινός συμφώνες με τον ιδιοκτήτης της Βέροιας Καρυπίδη με ένα συβόλαιο κοντά στα 250,000,

Απλό μπέρδεμα στις ενημερώσεις των δύο μεγάλων σελίδων η όντως υπάρχει θέμα θα το δείξει ο καιρός, ωστόσο τόσο για τον Αμπντούν όσο και για τα χτεσινά δημοσιεύματα περί επιστροφής Παπάζογλου από την ομάδα της Ξάνθης δήλωναν άγνοια. Καλό θα είναι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις να κρατάμε μικρό καλάθι μια και όπως λέει και ο λαός μας όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.