Γυναίκα πρόεδρος για πρώτη φορά στην ιστορία των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης! Οι πρώτες της δηλώσεις…

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία των Κυκλώπων στην Αλεξανδρούπολη η συνεδρίαση των μελών που εξελέγησαν στο νέο ΔΣ του συλλόγου από την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μια ημέρα πριν.

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση την προεδρία του σωματείου να αναλάβει η Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Κυκλώπων που αναλαμβάνει γυναίκα την προεδρία του συλλόγου, ίσως μάλιστα να είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος οποιουδήποτε προβεβλημένου αθλητικού συλλόγου στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Το νέο ΔΣ εκτός από την πρόεδρο Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη, απαρτίζεται από τους Λάζαρο Κεπεσίδη ως γενικό γραμματέα, Απόστολο Ποτουλίδη ως ταμία, Βασίλη Κεσούδη ως αντιπρόεδρο, Δημήτρη Αργυρούδη ως έφορο αγωνιστικών τμημάτων, Δημοσθένη Μπαρμπαγιάννη ως έφορο αναπτυξιακών τμημάτων, Χρύσα Δουρδουρά ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι Ευαγγελία Φαλέκα, Κυριακή Λεγγετση και Ευανθία Κουρουτζίδου. Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές της Τετάρτης είχε πρωτεύσει σε σταυρούς ο Δ. Αργυρούδης, ο οποίος ωστόσο δεν εξέφρασε επιθυμία να αναλάβει την προεδρία του συλλόγου.

Η νέα πρόεδρος Παρασκευή Γκαϊταρτζάκη κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και είναι επιτυχημένη ασφαλιστική σύμβουλος και διευθύντρια στην εταιρεία Metlife. Είναι 39 ετών, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Στις πρώτες της δηλώσεις, τόνισε ότι αυτό που βάλανε σαν στόχο τόσο η ίδια όσο και τα άλλα μέλη του ΔΣ “είναι να χτιστεί μια ομάδα από την αρχή, τόσο σε άνδρες όσο και στις γυναίκες, ώστε να υπάρχουν οι συνθήκες για τον σύλλογο στο κοντινό μέλλον να γίνουν όλοι οι στόχοι πραγματικότητα”.

Ακόμα, ευχαρίστησε το απερχόμενο ΔΣ για την προσφορά του στον σύλλογο και τόνισε ότι θέλει κοντά στις ομάδες τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, κάτι που είναι απαραίτητο ώστε να προχωρήσει το πλάνο που υπάρχει από τη νέα διοίκηση και να έρθουν γρήγορα επιτυχίες.