Ανησυχία στις τάξεις του Πανθρακικού για τους δύο τραυματισμούς στην φιλική αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας

Αργά το βράδυ επέστρεψε οδικώς στην Κομοτηνή η αποστολή του Πανθρακικού, μετά το φιλικό παιχνίδι με την Δόξα στην Δράμα και απουσία σχεδόν δύο εβδομάδων από την βάση λόγω της διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στον Βώλακα.

Ως γνωστόν ο Πανθρακικός νίκησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιγκορ, όμως το αρνητικό νέο του παιχνιδιού ήρθε λίγο αργότερα από την επίτευξη του νικητήριου γκολ, με τον τραυματισμό αρχικά του Δημήτρη Χασομέρη και στη συνέχεια του Γιάννη Χρήστου.

Όπως έγινε γνωστό από τον επίσημο Πανθρακικό αργά μετά τα μεσάνυχτα, η κατάσταση αμφότερων θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις, για αυτό και θα είναι ριψοκίνδυνο να ειπωθεί κάτι περισσότερο τόσο προχωρημένη ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Χασομέρης μπόρεσε να ολοκληρώσει το πρώτο ημίχρονο, ενώ αντιθέτως ο Χρήστου αντικαταστάθηκε στο 21ο λεπτό από τον Σοφιάν Σερφά, που πήρε θέση στο κέντρο της άμυνας της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο τραυματισμός των δύο παικτών ήταν φυσιολογικό να προκαλέσει ανησυχία στον Ρόκα και τον πάγκο των πράσινων (φωτο από το dramagoal). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ποδοσφαιριστές να έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και να επιστρέφουν κανονικά στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας (03/08/2015).

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΔΟΞΑΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ