Πρεμιέρα με το αριστερό για τον ΚΟ Ξάνθης στο τουρνουά της ανόδου

Με το αριστερό ξεκίνησε ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης την προσπάθειά του για άνοδο στην Β’ Εθνική, στο τουρνουά που διεξάγεται στο Μαρούσι.

Η ομάδα της Θράκης πάλεψε απέναντι στα Δελφίνια Μεταμόρφωσης το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά γνώρισε τελικά την ήττα με 12-9.

Για τους Ξανθιώτες έξι γκολ πέτυχε ο Τσάκαλος και τρία ο Ελευθεράκης. Οι παίκτες πάλεψαν για τρεις περιόδους αλλά λύγισαν στην τελευταία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΚΟΞ προηγήθηκε με 4-2 μετά το πρώτο εννιάλεπτο, οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 5-5 και 8-8 στο τέλος των δύο επόμενων περιόδων.

Όλα λοιπόν κρίθηκαν στο τέλος, όπου φάνηκε και η κούραση από το αυθημερόν ταξίδι, με το επιμέρους σκορ να είναι 4-1 για την ομάδα της Μεταμόρφωσης, που μοιραία μετατρέπεται σε φαβορί για την άνοδο.

 

Πλέον ο ΚΟΞ οφείλει να κερδίσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, αν θέλει να διεκδικήσει έστω την δεύτερη θέση στον όμιλο, που σηματοδοτεί την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Την Παρασκευή αντιμετωπίζει στις 9.00 το πρωί αντιμετωπίζει τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, στις 19:00 το απόγευμα την Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης ενώ το Σάββατο στις 10.30 το πρωί έχει προγραμματιστεί το ματς με την Τρίαινα Βούλας.