Υπέγραψε ο Μουστακίδης την ανανέωση στον Εθνικό ενώ ανακοινώθηκαν και επίσημα Σιδηρόπουλος και Παπάζογλου

Μπροστά στις κάμερες υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με το ΤΑΑ Εθνικός ο Σάκης Μουστακίδης. Ο έμπειρος τεχνικός, που τελευταία δύο χρόνια έχει αναδειχθεί από τους συντάκτες και το αναγνωστικό κοινό του ThrakiSportS ως ο κορυφαίος θρακιώτης προπονητής σε όλα τα αθλήματα, θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Με αυτό το… επικοινωνιακό τρικ, συνοδεύθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης, ο Σάκης Μουστακίδης αλλά και ο Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, που ανακοινώθηκε και επίσημα ότι αναλαμβάνει νέος γενικός αρχηγός της.

«Θεωρώ τιμή να ανακοινώσω την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Μουστακίδη και οφείλω να σας πω ότι η νέα διοίκηση, πριν αναλάβει, είχε θέσει σε Ερασιτέχνη και προηγούμενο ΤΑΑ ως μόνο όρο για να αναλάβουμε την παραμονή του στην ομάδα», αποκάλυψε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ σχολίασε ακόμα ότι το σχήμα της νέας διοίκησης απαρτίζεται από ανθρώπους της αγοράς, τεχνοκράτες, που αγαπούν το βόλεϊ αλλά δεν διαθέτουν τις ειδικές γνώσεις για αυτό. Ωστόσο πρόσθεσε ότι εμπιστεύεται απόλυτα τις γνώσεις και το ένστικτο του Μουστακίδη.

Από την πλευρά του, ο προπονητής ευχαρίστησε την διοίκηση και διαβεβαίωσε ότι «θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, έχοντας γνώση των ειδικών προβλημάτων της ομάδας αλλά και γενικά της χώρας». Όπως πρόσθεσε, «έχουμε περιορισμούς στο μπάτζετ, ξέρω τις δυσκολίες, αλλά θα διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και σε καμία περίπτωση δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανέναν».

Είναι επιτυχία της διοίκησης που κατάφερε να έχει προπονητή τον Μουστακίδη. Είναι πολυτέλεια για τον Εθνικό και αν είχε βλέψεις, ο Σάκης δεν θα ήταν στην Αλεξανδρούπολη αλλά στην Αθήνα – και όταν εννοώ Αθήνα περιλαμβάνω και τον… Πειραιά», σχολίασε από την πλευρά του, γελώντας, ο νέος τιμ μάνατζερ Άκης Σιδηρόπουλος, που δεσμεύθηκε όσο μπορεί να βοηθά και την διοίκηση και τους προπονητές και τους παίκτες από το νέο του ρόλο.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και χαίρομαι που συμφώνησε να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει περισσότερα από εμένα σε αυτήν την ομάδα», ανταπόδωσε την φιλοφρόνηση προς τον Άκη Σιδηρόπουλο ο Μουστακίδης, που χαρακτήρισε τιμή να συνεργάζεται μαζί του, υπενθυμίζοντας και την συνεργασία τους τα δύο χρόνια που τον είχε παίκτη.

Ο Γεωργιάδης ανακοίνωσε ακόμα επίσημα ότι μετά επίσης από εισήγηση Μουστακίδη, στατιστικολόγος στην ομάδα θα είναι ο Γιώργος Παπαζογλου, που σε ορισμένες περιπτώσεις θα εκτελεί και χρέη βοηθού του Σάκη Μουστακίδη, ενώ στις αρμοδιότητές του θα είναι να ασχολείται και με τις ακαδημίες του Εθνικού, τα τμήματα ανάπτυξης, με στόχο «από εδώ και μπρος κάθε χρόνο να βγαίνει ένας νέος παίκτης».

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία οποιαδήποτε αναφοράς από την πλευρά της διοίκησης στο όνομα του Ανέστη Γιαννακόπουλου, άμεσου βοηθού του Σάκη Μουστακίδη τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά έσπευσε αμέσως να αποκαταστήσει την τάξη ο κόουτς επισημαίνοντας ότι «μπορεί να μην ακούστηκε το όνομα του Ανέστη, υπάρχουν πράγματι κάποια προβλήματα, αλλά τίποτα δεν έχει λήξει και μένει να δούμε τις επόμενες ημέρες πώς θα το χειριστούμε».

Η συνέντευξη επεκτάθηκε και σε αγωνιστικά αλλά και οικονομικά θέματα, αλλά αυτά θα αποτελέσουν αντικείμενο επόμενων αναρτήσεων, ενώ ολοκληρώθηκε με τον Σάκη Μουστακίδη να υπογράφει μπροστά στις κάμερες (φωτό του Γιάννη Ναλμπάντη από το radiomax) το νέο του μονοετές συμβόλαιο με το ΤΑΑ Εθνικός.