Οι ώρες των φιλικών αγώνων της Skoda Ξάνθη και ο μεταγραφικός… «οργασμός»!

Έγιναν γνωστές από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη οι ώρες των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας, ενώ συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του συλλόγου με πρωινή προπόνηση , ενώ παράλληλα στην τελική ευθεία βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθώς μετά τους Ντιμιτρόφ και Φάρκας αναμένεται ακόμη μια κίνηση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και αποχώρηση.

Το πρώτο τεστ για την Ξανθιώτικη ομάδα είναι το Σάββατο στις 18:45 στο γήπεδο των Σερρών, για να ακολουθήσει την Τετάρτη 5 Αυγούστου το φιλικό παιχνίδι με την Βέροια στην πόλη της Ημαθίας στις 19:00. Επόμενο φιλικό αυτό με τον Ηρακλή το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 19:00 στα Πηγάδια, για να κλείσει τα φιλικά της υποδεχόμενοι τον Πανθρακικό την Παρασκευή 14 Αυγούστου και ώρα 18:45, πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Όσον αφορά την προπόνηση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης έριξαν βάρος στη φυσική κατάσταση και στην τακτική. Ο Παναγιώτης Τριάδης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Ξάνθης Νοικολάι Ντιμιτρόφ και Πάβελ Φάρκας που ανεβάζουν σιγά σιγά τον ρυθμό τους. Από εκεί και πέρα όπως σας είχαμε αναφέρει αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι κομβική για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ξάνθης που αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή, πιθανότατα μεσοεπιθετικού που θα κλείσει κατά μεγάλο ποσοστό τις μεταγραφές της Ξάνθης, αν και σύμφωνα με πληροφορίες μας ο αριθμός των μεταγραφών της Θρακιώτικης ΠΑΕ θα είναι το οκτώ, και ήδη βρισκόμαστε στις έξι.