ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκίνησε η προετοιμασία του Απόλλωνα Ξάνθης (+photos)

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ο φιλόδοξος και νεανικός Απόλλων Ξάνθης υπο τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μπακάλογλου.

Η ομάδα του Απόλλωνα που και φέτος στοχεύει ψηλά πέρα από το καλό ποδόσφαιρο, ήδη έχει πραγματοποιήσει κάποιες κινήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, με τον Δημήτρη Μπακάλογλου και την διοίκηση της ομάδας τα αδέρφια Μαρκοσιάν να ενισχύουν ακόμη περισσότερο το δυνατό νεανικό σύνολο του συλλόγου.

Παράλληλα οι δύο πρόεδροι της ομάδας συνεχίζουν να ανεβάζουν επίπεδα τον σύλλογο με ανακαίνιση των αποδυτηρίων, και του περιβάλλοντα χώρου, βελτίωση του αγωνιστικού χώρου αλλά έχοντας πλέον ο σύλλογος και…. βαρελάκι, η αλλιώς μικρή πισίνα για την καλύτερη αποθεραπεία των παικτών του συλλόγου, με τους διοικούντες να παρέχουν όλες τις ανέσεις στους ποδοσφαιριστές του Απόλλων.

Στην πρώτη προπόνηση κυριάρχησε το πολύ τρέξιμο, χωρίς να λείπουν και ασκήσεις με την μπάλα. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά προετοιμασίας με τον Δημήτρη Μπακάλογλου να θέλει μέσα από αρκετά φιλικά η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη στο πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης στις 22 Αυγούστου.