ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφική βόμβα με τον Μεμούρη στον Ορέστη Ορεστιάδας

Η πρώτη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου έσκασε με την μετακίνηση του νεαρού ταλαντούχου παίκτη Χρύσανθου Μεμούρη από την πρωταθλήτρια ΑΕ Διδυμοτείχου στον Ορέστη Ορεστιάδας.

Λίγες ώρες αφότου η ίδια η ΑΕΔ ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, έγινε γνωστή η απόκτησή του από τον Ορέστη. Ο 26χρονος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα γήπεδα της Δ΄και Γ΄Εθνικής  με ομάδες όπως η Αθλητική Ένωση Πιερέων, ο Κεραυνός Κρηνίδων, ο ΆρηςΑκροποτάμου και ο Έβρος Σουφλίου, στον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες με τον προπονητή της νέας του ομάδας  Γιώργο Αραμπατζή.

Η κίνηση αυτή λέγεται ότι είναι μόνο η αρχή και θα αποδείξει την θέληση του Ορέστη να πρωταγωνιστήσει φέτος και πάλι στα γήπεδα της ΕΠΣ Έβρου μετά από μια χρονιά με αρνητικό πρόσημο. Ο Χρύσανθος Μεμούρης επιβεβαίωσε την μετακίνησή του, μιλώντας στο radioevros όπου και έκανε την εξής δήλωση:

“Για την μεταγραφή μου σίγουρα  έπαιξε ρόλο η φιλική σχέση που με συνδέει   με τον Γιώργο Αραμπατζή  και η εκτίμηση που έχουμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου, αλλά και το ότι μου έδειξαν από την διοίκηση  της ομάδας  ότι πραγματικά με θέλουν πολύ. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου για δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο  και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ πετυχημένη χρονιά αφού βλέπω ότι χτίζεται σιγά σιγά μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα φέτος στον Ορέστη”.