Επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη για Στοϊλούδη και Δημητρούδη

Διπλή επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη, καθώς δυο παίχτες που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκαν σε ιστορικούς συλλόγους συμφώνησαν σύμφωνα με την ΓΕΑ, χωρίς όμως να είναι ακόμα σίγουρο ότι θα φορέσουν και την φανέλα της.

Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του thrakisport, για τον πασαδόρο της ΑΕΚ Γιάννη Δημητρούδη και τον επίσης εβρίτη κεντρικό του Ηρακλή Βασίλη Στοϊλούδη.

Ο 23χρονος Στοϊλούδης (το νούμερο 16 στη φωτογραφία για τον Ηρακλή) που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Α2 με την ιστορική ομάδα του Ηρακλή, ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, όπου μετακόμισε λόγω των σπουδών του.

Μπορεί να φέρεται να έχει υπογράψει στην ΓΕΑ, ωστόσο κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείσει την παραχώρησή του σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς όμως να χρειαστεί να αλλάξει πόλη, κοινώς να μεταφερθεί τελικά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εφόσον κάτι τέτοιο ζητήσει ο Σάκης Μουστακίδης.

Ο 29χρονος ορεστιαδίτης Γιάννης Δημητρούδης επιστρέφει στη ΓΕ Αλεξανδρούπολης μετά από 2 χρόνια, μιας και αγωνιζόταν ξανά τις σεζόν 2009-2013, με στόχο μια ακόμη καλή πορεία στην Α2 Ανδρών. Ο Δημητρούδης έχει αγωνιστεί στον Αριστοτέλη Σκύδρας, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης,  στην Ορεστιάδα και την ΑΕΚ.