Σφοδρή επίθεση Μελισσανίδη στον Πανόπουλο ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Με οριακή ψηφοφορία η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκρινε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ και έτσι ουσιαστικά απαγόρευσε στην ομάδα της Ένωσης να συμμετέχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, ενώ δεν αποκλείεται να επιβληθεί και πρόστιμο στους κιτρινόμαυρους.

Ο ισχυρός άνδρας της πετρελαιοβιομηχανίας Aegean βρέθηκε το μεσημέρι στην ΕΕΑ για να παράσχει διευκρινίσεις, μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού περί ασυμβίβαστου της «Ένωσης» με τον ΟΠΑΠ. Ωστόσο, η παρουσία του Μελισσανίδη στη συνεδρίαση δεν φάνηκε να.. βοηθά την ΑΕΚ, καθώς η ΕΕΑ με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά έκανε δεκτή την καταγγελία.

Κατά την διάρκειά της, ο Μελισσανίδης κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη ότι και εκείνος ασκεί διοίκηση στην ομάδα του αν και υπάρχει σχετική απαγόρευση, ενώ είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με μέλος της ΕΕΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, το οποίο κατηγόρησε ότι βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Μελισσανίδης έκανε σφοδρή επίθεση και εναντίον του μεγαλομετόχου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου, τον οποίο «κάρφωσε» για την ανακοίνωση που έβγαλε το πρωί της Δευτέρας από την ιστοσελίδα της θρακιώτικης ομάδας και αφορούσε δημόσια έκκλησή του προς τους «Αλαφούζο, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη» (με αλφαβητική σειρά, όπως ο ίδιος διευκρίνισε).

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποστήριξε ότι ο Πανόπουλος δημοσίευσε επίτηδες την συγκεκριμένη ανακοίνωση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να τον στοχοποιήσει και να την χρησιμοποιήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ως αποδεικτικό στοιχείο για την σχέση του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία ως γνωστόν ο ίδιος αρνούνταν.