Οι καταλυτικές ημερομηνίες συμμετοχές στα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης

Με ανακοίνωση της στην επίσημη σελίδα της η ΕΠΣ Ξάνθης υπενθυμίζει στους παράγοντες των σωματείων πως θα πρέπει μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας τουλάχιστον να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα υπόλοιπα έγγραφα έως την Τρίτη 4 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης. Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ έως τις 6 Αυγούστου και οι ομάδες της Γ’ ΕΠΣ έως της 7 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή στο κύπελλο για την Α’ και Β’ κατηγορία είναι υποχρεωτική σε αντίθεση με την Γ’ που είναι προαιρετική. Η ΕΠΣ Ξάνθης μετά από επικοινωνία που είχε με τους διαιτητές της Ένωσης φρόντισε η διαιτησία των αγώνων της Α’ φάσης του κυπέλλου να είναι μειωμένη κατά 50%.

Τα σωματεία οφείλουν να συνοδεύουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους απαραίτητα και από το «συνυποσχετικό διαιτησίας/δήλωση σωματείου», το οποίο θα φέρει την υπογραφή του νόμιμου εκπροσώπου του σωματείου, θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής από αστυνομική αρχή ή Κ.Ε.Π.

Τα σχετικά έντυπα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Ξάνθης (www.epsxanthis.gr) στην κατηγορία έντυπα – δικαιολογητικά.

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων αλλά και του κυπέλλου θα πραγματοποιηθεί στις 17-08-2015 στις 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ξάνθης.